Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Fanii lui Cristiano Ronaldo au întrerupt de 4 ori meciul Portugalia – Turcia 3-0. Semnal de alarmă tras de selecționerul Roberto Martinez

Fanii lui Cristiano Ronaldo sunt gata să facă orice pentru a-și întâlni idolul, chiar să își riște libertatea, așa cum s-a întâmplat la Portugalia - Turcia. Ce spun portughezii
23.06.2024 | 14:30
Fanii lui Cristiano Ronaldo au intrerupt de 4 ori meciul Portugalia  Turcia 30 Semnal de alarma tras de selectionerul Roberto Martinez
4 fani au intrat pe gazon la meciul Portugalia - Turcia 3-0 pentru a face o poză cu Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este cel mai vânat fotbalist de la Campionatul European din Germania. Starul naționalei Portugaliei este urmărit la fiecare pas de către fanii săi înrăiți. Aceștia au oprit meciul cu Turcia de nu mai puțin de 4 ori.

Cristiano Ronaldo, risc de securitate la EURO 2024?!

Selecționerul Porugaliei s-a arătat îngrijorat după victoria cu 3-0 în fața Turciei, de faptul că Ronaldo ar putea păți ceva după ce patru suporteri au intrat pe gazon și s-au apropiat de atacant.

ADVERTISEMENT

Primul fan a fost primit călduros de Cristiano Ronaldo, care a acceptat să facă o poză cu el. În total, 6 suporteri au încercat să intre pe teren pentru a ajunge la vedeta portughezilor. Cinci au reușit să ajungă pe gazon. Unul dintre ei a fost doborât de forțele de ordine, însă Goncalo Ramos a fost pus și el la pământ în urma incidentului.

UEFA și autoritățile din Germania și-au pus însă problema și s-au autosesizat după ce fanii au reușit să ajungă pe gazon extrem de ușor și e clar că stewarzii sunt depășiți de situație. Astfel de incidente au apărut și la meciul naționalei României cu Ucraina, dar și la alte partide de la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, speriat de Roberto Martinez: „Am fost norocoși că intențiile fanilor au fost bune”

Roberto Martinez este însă îngrijorat de această situație: „Astăzi am fost norocoși că fanii au avut intenții bune. Cu toții iubim fanii care recunosc starurile mari și persoanele iconice în viața lor.

Toți suntem de acord cu asta. Dar este foarte, foarte dificil dacă aceste momente și intențiile lor sunt greșite. Jucătorii sunt expuși și trebuie să fim foarte atenți la asta.

ADVERTISEMENT

Nu cred că asta ar trebui să se întâmple pe un teren de fotbal. Este foarte multă securitate și protecție și nu ar trebui să se întâmple asta. Și poate că ar trebui să le transmitem un mesaj fanilor că nu e bine ce fac. Nu vor obține nimic și probabil măsurile vor fi mult mai aspre pe viitor. Nu e normal ca jucătorii să fie atât de expuși când fanii aleargă pe teren”, a spus selecționerul Portugaliei despre aceste incidente.

Bernardo Silva îl contrazice însă pe Roberto Martinez cu privire la pericolul în care s-ar afla Cristiano Ronaldo

Bernando Silva e convins că Ronaldo și ceilalți jucători nu sunt într-un pericol real atunci când un fan intră pe teren: „E doar puțin enervant pentru că trebuie să se oprească mereu meciul când un suporter intră pe gazon. 

ADVERTISEMENT

Cred că e prețul pe care îl plătești pentru că ești atât de faimos în lumea fotbalului și pentru că avem un asemenea jucător ca el alături de noi. Dar nu ne simțim deloc în pericol. Eu chiar nu cred asta”, a declarat mijlocașul lui Manchester City.

ADVERTISEMENT
4.20 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în partida Slovacia- România de la EURO 2024