Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, acuze dure pentru jucători: “Nu vor să joace, aşteaptă finalul ca să zboare de aici”

24.04.2021 | 00:25
Fanii lui Dinamo acuze dure pentru jucatori Nu vor sa joace asteapta finalul ca sa zboare de aici
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo trăiesc la maxim fiecare meci al „câinilor” din play-out, iar situația nu este una deloc bună. Fanii s-au enervat cumplit din cauza umilinței cu Gaz Metan Mediaș și îi acuză pe jucători de indolență.

Suporterii dinamoviști consideră că jucătorii au cea mai mare parte de vină pentru ce s-a întâmplat în acest sezon, iar un suporter a acuzat și board-ul DDB.

ADVERTISEMENT

Totodată, fanii lui Dinamo nu l-au uitat nici pe portarul Gudmund Kongshavn, despre care spun că „primește 9 goluri din 10 șuturi pe poartă”.

Acuzele fanilor „câinilor” pentru jucători după Gaz Metan – Dinamo 4-1

Fanii lui Dinamo sunt enervați după ce echipa a ajuns pe loc direct de retrogradare, iar umilința cu Gaz Metan Mediaș a fost picătura care a umplut paharul pentru aceștia și au lansat mai multe acuze pe forumul „DinamoMania”:

ADVERTISEMENT

Suntem cea mai slabă echipă din play-out. Nu arătăm absolut nimic. Parcă apărarea se mai echilibrase un pic, dar acum, mai ales cu norvegianul ăla care a luat vreo 45 de goluri într-un retur de campionat, apărarea e mai permisivă ca aerul”.

„PCH și dedeB ne duce în B. Așa e când ești specializat doar în petarde, artificii, baloane și vândut bilete online…”, a fost reacția unui alt suporter.

ADVERTISEMENT

„Retrogradare comandată, asta se vrea!”

Fanii „câinilor” nu s-au oprit, iar cei mai mulți dintre aceștia nu înțeleg motivul pentru care echipa primește atât de multe goluri în meciuri relativ ușoare, în comparație cu duelul cu CFR Cluj, când Dinamo a primit un singur gol, pe final, în nouă jucători.

„Vă rog o explicație logică! Cum echipa asta ia câte 3 goluri în câteva minute de la Clinceni și Gaz Metan și cu CFR rezistă atâta timp în 9 oameni. Ăsta e circ… Sper să vă ratați toți carierele, nu c-ați avea mare viitor acum”.

ADVERTISEMENT

„Portarul ăsta din 10 șuturi pe poartă primește 9 goluri. Al treilea nu e gol de portar, dar primele două le-a luat pe sub el. Un portar trebuie să mai și scoată ceva… ăsta, nimic!”

Retrogradare comandată! Asta se vrea, din partea tuturor, inclusiv a jucătorilor. Nesimțiților”, au fost două reacții dure ale suporterilor dinamoviști.

„Jucătorii nu vor să joace, ei doar așteaptă finalul sezonului pentru că știu că vor zbura de aici și vor trebui să își găsească echipe.

Credeți că le arde să pună piciorul, să riște accidentări? Lotul ăsta al lui Dinamo nu e în nicio situație de retrogradare, dar va retrograda, pentru că oamenii nu vor să joace”, este teoria unui alt suporter al „câinilor”.

ADVERTISEMENT