ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fanii lui Dinamo anunță achitarea restanțelor către jucători: ”Și-au primit banii”

Autor: Traian Terzian | 02.01.2021 | 15:33
Fanii lui Dinamo anunță achitarea restanțelor către jucători: ”Și-au primit banii”
Fanii echipei Dinamo au anunțat achitarea restanțelor financiare către jucătorii care au semnat noile contracte sau au reziliat contractul pe cale amiabilă. Sursă foto: Sport Pictures

Fanii echipei Dinamo București au anunțat achitarea restanțelor financiare către jucătorii care au semnat noile contracte sau au reziliat contractul pe cale amiabilă.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al ”câinilor”, Cosmin Contra, a fost ironizat de suporteri, după ce a participat la Revelionul lui Dan Negru la Antena 1. ”Guriță” s-a deghizat în Grinch și a fost taxat imediat de către fani.

Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Situaţia este la marginea prăpastiei şi mai e nevoie de un mic brânci pentru ca zeci de ani de istorie glorioasă şi odată cu ei actuala echipă să se prăbuşească într-o groapă din care nu se ştie când şi cum ar mai putea ieşi.

ADVERTISEMENT

Restanțele jucătorilor de la Dinamo, plătite din banii fanilor

Anul 2021 însă începe cu dreptul pentru Dinamo, după ce fanii au anunțat pe rețelele de socializare că jucătorii care au semnat noile contrracte, la fel ca și cei care au reziliat pe cale amiabilă înțelegerea, și-au primit drepturile financiare din banii strânși în Programul DDB.

”O INFORMAȚIE FOARTE IMPORTANTĂ este legată de plățile către jucători din banii strânși prin ProgramDDB. Toți jucătorii care au semnat contracte noi și-au primit banii. Vom reveni cu informații despre jucătorii care au acceptat să continue activitatea la Dinamo în noile condiții”, au anunțat suporterii.

ADVERTISEMENT

”De asemenea, și-au primit banii și jucătorii care au acceptat rezilierea amiabilă a contractului și au renunțat să depună memoriu, cum este cazul lui Ba și a lui Gonzales”, se mai scrie pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Fani Dinamo restanțe jucători

ADVERTISEMENT

”Așa cum am afirmat de fiecare dată, dacă între timp apare un investitor SERIOS, este bine venit alături de noi. Nu vom împiedica niciodată investițiile la Dinamo. Dimpotrivă, orice investitor se va bucura de tot sprijinul nostru. DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, au încheiat fanii.

Plecat în vacanță în Bosnia-Herțegovina, Ante Puljic i-a asigurat pe fani că Dinamo va încerca să ajungă în play-off în ciuda tuturor dificultăților și i-a transmis un mesaj lui Pablo Cortacero prin care îi cere să se țină de promisiuni.

ADVERTISEMENT

”Injecţiile” financiare făcute prin Programul DDB în conturile lui Dinamo au fost extrem de importante în anul precedent, acoperindu-se salarii ale jucătorilor, datorii sau chiar ajutând chiar la obţinerea licenţei pentru sezonul 2020-2021.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!