Fotbal intern

Fanii lui Dinamo anunță că jucătorii vor primi un salariu după seria de victorii: „Sunt 2-3 luni restanțe!”

09.05.2021 | 16:34
Fanii lui Dinamo anunta ca jucatorii vor primi un salariu dupa seria de victorii Sunt 23 luni restante
ADVERTISEMENT

Suporterii din programul DDB fac eforturi uriașe pentru a achita măcar un salariu restant după seria de patru victorii consecutive, mai ales că unii jucători sunt neplătiți chiar și de trei luni.

Mario Nicolae, directorul sportiv al „câinilor”, a ieșit la atac după victoria cu Hermannstadt și consideră că foarte mulți oameni își doresc retrogradarea lui Dinamo și se bucură de fiecare nouă problemă apărută la club.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Dinamo a scăpat de retrogradarea directă, clubul are mari probleme financiare și are nevoie urgentă de 200.000 de euro, așa cum Constantin Eftimescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.

Suporterii din DDB vor plăti un salariu restant jucătorilor înaintea meciului din Cupă cu Astra Giurgiu

Fanii-acționari din programul DDB continuă să ajute financiar echipa. După ce au plătit prime jucătorilor după victoria cu Poli Iași, încearcă să achite în câteva zile și un salariu dintre cele restante: „Mobilizarea, câinilor! Trebuie să ne plătim jucătorii! Sunt jucători cu 2 și 3 luni restante! Dinamo are 4 victorii la rând, cu două goluri marcate pe meci. Suntem în afara zonei critice în campionat și semifinala Cupei este la mâna noastră”, a fost anunțul celor de Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști sunt foarte încântați de faptul că jucătorii au dat dovadă de caracter, au avut atitudine și au apreciat eforturile făcute de fani: „Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul și au demonstrat caracter. Cele 4 victorii consecutive nu lasă loc de interpretări. Echipa și-a făcut treaba și vom continua să ne-o facem și noi! Dincolo de obligația de a onora contractele, trebuie să răsplătim atitudinea și munca lor! O VOM FACE!”, se mai punctează în comunicatul ultrașilor.

„DDB a fost, este și va fi mereu un partener de încredere! Suporterii lui Dinamo își vor face mereu datoria față de club! Cel târziu marți, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi”, a fost concluzia suporterilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae: „Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului!”

Mario Nicolae, directorul sportiv al „câinilor”, acuză din plin loviturile repetate venite din toate părțile și problemele pe toate planurile de la Dinamo: „Numai noi ştim ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost şi ce greu e în continuare şi d-asta trebuie să ne plecăm pălăria în faţa lor, pentru că băieţii aştia sunt nişte eroi.

Există în continuare tensiune foarte mare la echipă, pentru că frustrarea e foarte mare, s-au acumulat nervi și foarte multă oboseală în această perioadă. Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Simţim că se doreşte distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părţile ca Dinamo să dispară şi iată că dezamăgim foarte mulţi oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte”, a spus supărat dinamovistul.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde