Fotbal intern

Fanii lui Dinamo anunță plecarea lui Negoiță: „Actualul acționar majoritar are zilele numărate”. Se pun în vânzare abonamente la… meciurile fără spectatori!

09.08.2020 | 18:43
Fanii lui Dinamo anunta plecarea lui Negoita Actualul actionar majoritar are zilele numarate Se pun in vanzare abonamente la meciurile fara spectatori
ADVERTISEMENT

Salvataă in extremis de la retrogradare datorită noului sistem competițional adoptat în Liga 1, Dinamo caută acum și salvarea financiară. Fanii-acționari ai „câinilor” îi îndeamnă pe suporteri să achiziționeze abonamente pentru noua stagiune, chiar dacă șansele ca fanii să poată fi prezenți pe stadion sunt minime, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Peluza Cătălin Hîldan” face un apel la fani pentru a aduna cât mai mulți bani în programul ”DDB”. Pentru a justifica costurile biletelor, ținând cont că pe stadion fanii nu au voie, fanii-acționari spun că în schimbul abonamentelor se va oferi un tricou.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceștia au spus din nou că vor prelua echipa în cel mai scurt timp, în baza Memorandumului semnat cu Ionuț Negoiță, patronul care a dus clubul la un pas de colaps.

Actualul acționar majoritar are zilele numărate la Dinamo

”Zilele acestea suntem în plin proces de due diligence. În cel mult două săptămâni vom putea să vă prezentăm situația financiară a clubului și vom intra în linie dreaptă pentru preluarea clubului, după consultarea prealabilă a membrilor DDB. Actualul acționar majoritar are zilele numărate la Dinamo. Clubul va fi preluat de ProgramDDB. Rămânem în continuare deschiși față de orice potențial investitor, care ar veni cu un proiect sănătos și cu perspectiva performanței.

ADVERTISEMENT

În prezent, clubul supraviețuiește din fondurile strânse de suporteri, din sponsorizările și din biletele vândute. E nevoie să facem un pas mai departe și să ne implicăm ca niciodată în cumpărarea de abonamente pentru sezonul 2020-2021. În vederea lansării noilor abonamente, avem voie să cunoaștem părerea voastră în această privință. În acest sondaj e important să vă exprimați cu privire la dorința voastră de a achiziționa un abonament. Pe Grupul Oficial al Peluzei am pus un alt sondaj, în care cerem ajutorul vostru pentru a stabili prețul noilor abonamente.

Veți putea alege între una din cele trei variante: 250 lei, 275 lei, 300 lei. Prețul acesta se referă la prima categorie de abonamente, valabile la peluze. Valoarea abonamentelor crește pentru tribune și zona vip.

ADVERTISEMENT

Zilele acestea suntem în plin proces de due diligence. În cel mult două săptămâni vom putea să vă prezentăm situația…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Sunday, August 9, 2020

CÂTEVA INFORMAȚII UTILE:

Abonamentul va fi valabil pentru toate meciurile de acasă, atât în sezonul regulat, cât și în playoff sau playout.

Abonamentul acoperă 20 de partide în cazul în care vom fi în  playoff sau 29 de partide pentru playout.

ADVERTISEMENT

În prima parte a campionatului, meciurile se vor disputa fără spectatori. Abonamnetul este o formă de susținere a echipei.

Împreună cu abonamentul VEȚI PRIMI CADOU UN TRICOU OFICIAL, Macron, din ediția 2019-2020.

(Mulți dintre voi așteaptă noile tricouri cu numele membrilor DDB. Există o întârziere în producerea lor, din cauza pandemiei, dar le vom avea. Vă vom ține la curent)

Tricoul va putea fi semnat de unul dintre jucători, sau de una din legendele dinamoviste. Va trebui să ne comunicați ce semnătură doriți. Vă vom pune la dispoziție numele legendelor care vor semna tricourile.

Valoarea acestui tricou acoperă o bună parte din costul abonamentului. Dacă luăm în calcul și semnătura de pe tricou, valoarea acestuia este și mai mare și crește în timp. În timpul sezonului prețul acestor tricouri era de 270 lei.

Acest bonus dorim să constituie un gest de mulțumire pentru implicarea voastră și în același timp o compensație pentru faptul că meciurile din primele săptămâni se vor disputa fără spectatori.

Abonamentul nu se adresează doar bucureștenilor, sau celor care pot fi prezenți pe stadion, ci este o formă prin care fiecare dintre noi poate pune umărul la susținerea echipei.

CEL MAI IMPORTANT: Un număr mare de abonamente constituie un argument puternic pentru atragerea sponsorilor și investitorilor.

Acesta este link-ul Grupului Oficial Peluza Cătălin Hîldan:

https://www.facebook.com.groups/137494087074995/ Vă rugăm să vă înscrieți în grup și să vă exprimați opțiunea pentru una dintre cele 3 variante de preț pentru abonamente!

Vă rugăm să tratați cu seriozitate acest vot! După lansarea abonamentelor veți fi contactați de membri echipei DDB care vă vor întreba dacă ați făcut abonament. În afară de abonamente, continuăm să susținem Dinamo prin înscrierea în www.programddb.ro”, este comunicatul PCH.

Până acum, suporterii dinamoviști au răspuns pozitiv sondajului organizat de Peluza Cătălin Hîldan. Peste 80% dintre cei care au votat spun că vor lua un abonament pentru sezonul următor.

Potrivit înțelegerii cu Negoiță, programul socios DDB ar trebui să dețină acum 27,5 la sută din acțiuni. La sfârșitul lui august, înțelegerea a fost că fie își vor primi înapoi cei 150.000 de euro, fie vor mai primi 7,5 la sută din acțiuni, pe lângă cele 20 la sută.

ADVERTISEMENT
Tags: