Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, atac devastator la Gigi Becali și FRF: ”În locul lui Valentin îl avem pe cel care poartă costum gri cu dungi la cămașă de mătase”

15.07.2020 | 17:51
Fanii lui Dinamo atac devastator la Gigi Becali si FRF In locul lui Valentin il avem pe cel care poarta costum gri cu dungi la camasa de matase
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au lansat un atac devastator la adresa finanțatorului FCSB, Gigi Becali, și a conducătorilor din FRF.

Reacția acestora a venit după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că FCSB va avea câștig de cauză la Comisia de Disciplină după ce ”câinii” au reclamat că Andrei Vlad era suspendat în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Printre motivele luate în calcul de Comisia de Disciplină este și acela al imaginii și al interesului pe care îl va isca în rândul microbiștilor, fiind mult mai atractivă o finală cu FCSB decât una cu Dinamo.

Gigi Becali și FRF, atacate de fanii lui Dinamo

”CEAȘCĂ N-A MURIT! Dreptatea în cazul cartonașelor lui Vlad este de partea noastră. Dar se pare acest lucru contează mai puțin. Sunt alte lucruri mai importante pentru cei care decid”, este atacul lansat de fanii lui Dinamo la adresa lui Gigi Becali și a celor din FRF.

ADVERTISEMENT

”1. FRF nu trebuie să se facă de râs, pentru că are o parte din vină. 2. FRF s-a antepronunțat în acest caz. A făcut-o înainte de a judeca speța, pentru a descuraja demersurile din partea lui Dinamo. 3. FRF i-a promis deja lui Becali că va juca Finala Cupei. 4. FRF crede în legenda conform căreia fcsb este cea mai iubită echipă din România și nu trebuie să te pui rău cu echipa poporului”, se arată în comunicatul PCH.

”Pe vremuri, echipa poporului era stăpânită de ‘famiglia’ Ceaușescu. Valentin avea putere peste orice decizie a FRF, așa cum a demonstrat după Finala Cupei din 1988, când Dinamo câștigase Cupa după 3-0 la masa verde.

ADVERTISEMENT

CEAȘCĂ N-A MURIT! Dreptatea în cazul cartonașelor lui Vlad este de partea noastră. Dar se pare acest lucru contează mai…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, July 15, 2020

Echipa lui Ceaușescu se retrăsese de pe teren înainte de fluierul final al arbitrului, la indicațiile date de Valentin din înaltul tribunei oficiale. Inspirtată ca întotdeauna, galeria noastră, aflată la Tribuna a 2-a (pentru că de fiecare dată era cea mai numeroasă) a început să scandeze: ‘steaua, stați puțin / vă dă Cupa Valentin!’”, se mai arată în mesaj.

”Acum, în locul lui Valentin îl avem pe cel care poartă costum gri cu dungi la cămașă de mătase, asortată cu kitsh-urile aurii de pe pereți. Palatul de pe Aviatorilor are mai multă influență astăzi decât aveau cabinetul 1 și 2 din Comitetul Central al FRF”, mai notează fanii.

ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști nu au uitat nici de CSA Steaua, după ce echipa Armatei a fost declarată de AMFB drept campioană în Liga 4 bucureșteană și va juca barajul de promovare în Liga 3 împotriva campioanelor din județele Giurgiu și Ialomița.

”Culmea este că tot astăzi, în alte birouri, s-a decis că steaua este campioana Ligii a 4-a. Păi n-ar fi păcat să nu promoveze mai ușor, când stadionul e aproape gata?”, se încheie mesajul ”câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,00 este cota pentru “3-4 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: