Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, atac dur la conducere: „Ruşine!” De la ce a plecat scandalul!

14.01.2019 | 11:14
Fanii lui Dinamo atac dur la conducere Rusine De la ce a plecat scandalul
ADVERTISEMENT

Suporterii alb-roşilor s-au văzut puşi într-o postură ingrată: meciul favoriţilor nu a fost transmis de nici un post TV din ţară şi nici măcar pe internet de responsabilii clubului. Fanii lui Dinamo, atac dur la conducere după o nouă dovadă de amatorism!

Adversarii de la Hajduk Split, locul 8 în prima ligă din Croaţia, au oferit susţinătorilor posibilitatea de a vedea jocul pe youtube. „Câinii” nu au nici măcar un fotograf în Antalya, care să ofere imagini pentru cei interesaţi de destinele acestui club.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo, atac dur la conducere! S-au revoltat pe net! “Managementul de top” dă rateuri

Dinamo a disputat primul amical din Turcia împotriva croaţilor de la Hajduk Split. Din păcate pentru ei, fanii alb-roşilor nu au beneficiat de respectul celor din conducere şi nu au avut nicio posibilitate de a vedea imagini, video sau foto, de la partida amintită. Departamentul de marketing al clubului, condus de Andrei David, nimeni altul decât fratele preşedintelui Alexandru David, nu a reuşit să vândă partidele „câinilor” din Antalya.

Acest lucru nu ar fi fost de blamat, ţinând cont de starea actuală a echipei, aflată pe un loc dezonorant în Liga 1 Betano. Probabil că nicio televiziune nu a fost interesată de meciurile unei formaţii aflate în degringoladă. Problema suporterilor este că jocul cu Hajduk nu a fost transmis nici măcar pe youtube sau pe un alt de comunicare online, aşa cum au făcut-o, spre exemplu, croaţii, din respect pentru ultraşii din renumita galerie Torcida Split. De altfel, adversarii erau surprinşi de faptul că românii nu au nici măcar un fotograf alături de ei, ştiind de trecutul important al formaţiei.

ADVERTISEMENT

Susţinătorii lui Dinamo au postat pe una dintre paginile dedicate lor, “Viaţă de câine”, un mesaj clar împotriva conducerii alb-roşilor: „Ruşine!”.

Dinamo Viaţă de câine
Fanii au postat pe o pagină de Instagram dedicată lor un mesaj împotriva conducerii dinamoviste

Fanii „câinilor” s-au săturat de explicaţii şi de „prosperitate” umflată cu pompa. Adevărul financiar al formaţiei din Ştefan cel Mare, al cărui departament de marketing se laudă cu profit de peste un milion de euro, este atât de sănătos încât clubul a ajuns să fie salvat de banii împrumutaţi de la antrenorul Mircea Rednic!

ADVERTISEMENT
viata de caine 2 dinamo
Mesaj ironic al ultraşilor dinamovişti, după ce clubul din Ştefan cel Mare nu a avut nici măcar o fotografie de la amicalul cu Hajduk Split

Craiova, exemplul pozitiv: amicalul cu Adana Demirspor, la liber pentru suporterii olteni

PCH este cel mai puternic simbol rămas pentru Dinamo în această perioadă grea, iar conducerea clubului, în frunte cu preşedintele Alexandru David, ar trebui să conştientizeze acest aspect. Dacă oamenii din zona de marketing nu au fost în stare să scoată bani din meciurile lui Dinamo în Antalya, atunci aceştia ar fi putut proceda aşa cum au făcut-o cei de la Craiova, o echipă de Liga 1, cu pretenţii la titlu, care încearcă să îşi ţină suporterii aproape.

Oltenii au transmis partida de verificare cu Adana Demirspor pe internet, live video, şi au avut numeroase fotografii pe canalele oficiale de comunicare. În acest fel, fanii au putut vedea primul gol marcat de Andrei Cristea în tricoul alb-albastru, dar şi cum s-au mişcat Mitriţă şi colegii lui la debutul în 2019. Fanii lui Dinamo care nu au avut posibilitatea să vadă meciul pe internet, transmis de croaţii de la Hajduk Split, pot afla cum s-au mişcat noile achiziţii ale “câinilor” din analiza FANATIK de la faţa locului.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Alexandru David nu a răspuns apelurilor telefonice FANATIK pentru a explica motivele care au condus la această situaţie neplăcută pentru suporteri.

ADVERTISEMENT