Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, atac la investitorii spanioli: ”Banii nu au ajuns niciodată”

25.10.2020 | 22:57
Fanii lui Dinamo atac la investitorii spanioli Banii nu au ajuns niciodata
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au lansat un atac dur la adresa investitorilor spanioli despre care spun că mint atunci când afirmă că nu sunt probleme financiare.

Tehnicianul Cosmin Contra a confirmat informația oferită în exlusivitate de FANATIK în legătură cu starea de incertitudine financiară ce planează la gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Și în plus, nici rezultatele sportive nu sunt cele așteptate, ”câinii” ajungând după înfrângerea cu Sepsi la al patrulea eșec consecutiv.

Investitorii spanioli, atacați dur de fanii lui Dinamo

Sub titlul ”Adevărul naște ură”, fanii lui Dinamo au făcut o postare pe pagina de Facebook Peluza Cătălin-Hîldan în care îi acuză în termeni duri pe investitorii spanioli, în frunte cu Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

”Știau romanii ce spun prin vorba asta. Adevărul e greu de suportat. Cu cât este mai gravă boala, cu atât mai mult ești tentat să-i ascunzi bolnavului adevărul. Știm că așteptați vești bune. Dacă am avea așa ceva, v-am spune. Vorba unui câine care spunea pe unul din grupurile DDB: ‘Sa nu iasă până la ora asta niciun oficial din club? Măcar să mintă frumos și să liniștească puțin apele…’”, au scris suporterii.

”Minciuna ne provoacă mai multă suferință decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaștem, care fac parte dintr-un fond de investiții care nu este fond de investiții. Avem niște investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000€ care nu au ajuns niciodată.

ADVERTISEMENT

Avem niște conducători care îi ignoră în totalitate pe suporteri, au alergie la toate inițiativele lor. Au încercat să racoleze oameni din echipa DDB cărora le-au făcut promisiuni. La noi s-a lucrat și se lucrează exclusiv pe bază de voluntariat și lucrurile trebuie să continue la fel. Le mulțumim băieților pentru că au refuzat să se lase cumpărați de conducători”, se mai scrie în postare.

Fani Dinamo atac investitori

”Ar fi cei mai bucuroși să fie atacați de către noi”

”Comunicarea este foarte deficitară. A început printr-un comunicat care i-a fascinat pe mii de oameni și care de fapt era o mare minciună. Se spunea atunci că la Dinamo toate salariile sunt plătite și nu există probleme financiare. Știm că mulți dintre suporteri s-au simțit măguliți că ‘patronul’ lui Dinamo le-a răspuns la întrebări pe messenger. Cei mai mulți au primit clasicele răspunsuri ‘mañana’ sau ‘la próxima semana’”.

ADVERTISEMENT

Am fost întrebați dacă suntem de acord cu modul în care comunică Pablo Cortacero. Nu credem că este un mod profesionist de a ține legătura cu publicul și cu presa. Același lucru îl făcea și indianul care venise să preia Dinamo în 2016. Una din întrebările suporterilor, care s-a repetat de mai multe ori, este legată de poziția DDB față de spanioli. Este o chestiune extrem de delicată.

Ați văzut atitudinea rezervată a Peluzei și a Programului DDB în ultimele luni. Poziția noastră dinainte de preluarea clubului de către grupul Benel a rămas scrisă și este o mărturie despre faptul că v-am spus întotdeauna adevărul, chiar și atunci când acest lucru a dat naștere la reacții adverse. A existat o deschidere maximă pentru venirea unui investitor, dar de fiecare dată s-a subliniat că ne dorim un investitor SERIOS.

Vom rămâne rezervați atâta timp cât mai există o minimă speranță. Dacă lucrurile se vor complica și mai mult, cei vinovați ar fi cei mai bucuroși să fie atacați de către noi, ca să aibă pe cine să dea vina pentru o eventuală dezertare. Deși ne-au mințit urât, nu trebuie să ne ridicăm împotriva lor.

Dar avem datoria ca vouă să vă spunem adevărul și obligația de a pretinde de la cei ce conduc Dinamo să ne spună adevărul. Vom continua să răspundem întrebărilor și în articolele care urmează. DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, este mesajul foarte dur al fanilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT