Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au aruncat cu paharele de bere după Ovidiu Hațegan. “Hoțule!” VIDEO EXCLUSIV

10.11.2019 | 20:13
Fanii lui Dinamo au aruncat cu paharele de bere dupa Ovidiu Hategan Hotule VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo și CFR Cluj au intrat la cabine la egalitate, 0-0, după o primă repriză în care formația lui Dusan Uhrin a solicitat o lovitură de la 11 metri, după un presupus henț comis de Costache. În momentul în care cei 22 de jucători și brigada de arbitri intrau în tunelul ce duce spre vestiare, suporterii dinamoviști au aruncat cu pahare înspre centralul Ovidiu Hațegan, nemulțumiți de decizia luată în finalul reprizei.

Suporterii lui Dinamo au aruncat cu pahare de bere către Hațegan

Prima repriză a meciului dintre Dinamo și CFR Cluj nu a oferit multe ocazii de poartă, dar a consemnat două momente controversate. Primii care au solicitat penalty au fost clujenii, după ce Valentin Costache a căzut în careu după un duel cu Filip Mrzljak, nepenalizat de Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

Înaintea pauzei, dinamoviștii au avut o acțiune în careul advers, iar mingea l-a lovit în zona brațului pe Valentin Costache. La fel ca în faza din debutul meciului, centralul Hațegan nu a fluierat, spre nemulțumirea suporterilor prezenți pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. În momentul în care cele două formații și brigada de arbitri se îndreptau către tunelul ce duce la vestiare, fanii de la Tribuna a doua au aruncat cu un pahar de bere spre arbitru.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut celor de la Dinamo. După o centrare trimisă de Mrzljak, Robert Moldoveanu a reluat cu capul spre poarta lui Arkauskis, care a avut un reflex excelent și a trimis mingea în bara transversală, apoi a reținut-o.

ADVERTISEMENT