Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au blocat autocarul la plecare! Ruptură totală între echipă şi suporteri

29.10.2018 | 23:56
Fanii echipei Dinamo București au blocat autocarul la plecarea de la stadionul din Chiajna, fiind nemulțumiți de prestația elevilor lui Mircea Rednic

Fanii echipei Dinamo București au blocat autocarul la plecarea de la stadionul din Chiajna, fiind nemulțumiți de prestația elevilor lui Mircea Rednic. ”Câinii” au remizat 0-0 pe terenul Concordiei și au încheiat turul Ligii 1 Betano pe locul 12, care duce la barajul pentru evitarea retrogradării.

În timpul meciului de la Chiajna, fanii avut scandări ironice la adresa propriilor jucători pe care îi consideră principalii vinovați pentru declinul incredibil al echipei. Suporterii au scandat ironic “Campionii, campionii!”, iar apoi le-au transmis un mesaj clar jucătorilor lui Mircea Rednic: “Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi”, dar şi “Plecaţi cu toţii/ Lăsaţi-ne/ Dinamo nu e o afacere!”.

Deian Sorescu și Nicușor Fota în duel pentru balon în meciul Concordia Chiajna - Dinamo 0-0
Deian Sorescu și Nicușor Fota în duel pentru balon în meciul Concordia Chiajna – Dinamo 0-0

Autocarul lui Dinamo a plecat de la Chiajna, după ce a fost blocat de fani

În minutul 82, Mircea Rednic a decis să-l înlocuiască pe Armando Cooper, iar fanii l-au luat în vizor pe panamez pentru prestația modestă. Ei au avut reacții rasiste la adresa fotbalistului, iar unul dintre suporteri l-a înjurat. Jucătorul a cedat nervos și a sărit la bătaie, dar spiritele au fost potolite de cei aflați pe marginea gazonului.

La finalul întâlnirii, fanii lui Dinamo București au blocat autocarul la plecare de la stadionul din Chiajna. După ce le-au cerut socoteală jucătorilor pentru rezultatele total nesatisfăcătoare, suporterii i-au lăsat pe fotbaliști să plece.

Atitudinea fanilor dinamoviști a fost taxată la interviuri de mijlocașul Dan Nistor. Acesta este nemulțumit de faptul că suporterii nu sunt alături de echipă în momentele grele și le-a cerut să-l înjure și la meciurile următoare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri