Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au explodat după penalty-ul ratat de Deian Sorescu: „Nu merită niciun ban! Retrogradăm sigur!”

20.04.2021 | 22:54
Fanii lui Dinamo au explodat dupa penaltyul ratat de Deian Sorescu Nu merita niciun ban Retrogradam sigur
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo sunt extrem de nervoși după ce Deian Sorescu a ratat un penalty cu UTA, la scorul de 0-1 pentru arădeni, iar „câinii” se apropie din ce în ce mai mult de retrogradare.

Dezastrul în “Ștefan cel Mare” a început după ce portarul norvegian și-a îngropat din nou echipa, cu o gafă la golul marcat de Miculescu.

ADVERTISEMENT

Colac peste pupăză, căpitanul Deian Sorescu a ratat la câteva minute golul care putea aduce egalarea, după un penalty extrem de slab executat, iar fanii nu l-au iertat pe mijlocașul dinamovist.

Suporterii lui Dinamo îngroziți de jocul favoriţilor: „Suntem praf! Nu batem nicio nouă promovată!”

Suporterii lui Dinamo erau foarte optimiști după meciul cu Astra Giurgiu și nici nu concepeau ca jucătorii lui Dusan Uhrin să nu obțină prima victorie atât de importantă pentru ca echipa să iasă din această pasă extrem de proastă.

ADVERTISEMENT

Doar că Deian Sorescu, unul dintre jucătorii cei mai importanți ai „câinilor” a fost cel care i-a scos din minți pe fanii „câinilor”. Sorescu a fost faultat în careu și a insistat să fie el cel care să bată penalty-ul deși o lege nescrisă a fotbalului spune că niciodată nu va executa cel care tocmai a fost faultat.

 „Sorescu să te duci!”, RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE să vă fie! Nici din penalty să nu poți să dai gol?”, „Cred că a executat penalty-ul dormind!”, a fost doar câteva dintre comentariile suporterilor pe pagina Radio Dinamo 1948.

ADVERTISEMENT

Nici portarul norvegian nu a scăpat de criticile suporterilor: „Trompetă mai mare de portar nu am văzut!”

Gudmund Kongshavn a fost și el linșat de faniii lui Dinamo, care deplâng accidentarea lui Mihai Eșanu, titularul incontestabil din poarta „câinilor”. Din păcate pentru ei, așa cum FANATIK a anunțat, tânărul portar va mai avea puțin de așteptat până va reveni pe teren, ceea ce le dă coșmaruri suporterilor: „Mai bine puneți o geacă în poartă!”, „Portarul adus este fabulos. Bine băieții!”, au fost replicile dure venite din partea suporterilor, postate pe pagina Peluza Cătălin Hîldan și Radio Dinamo 1948.

Fanii din programul DDB se gândesc din ce în ce mai mult la retrogradare și amenință conducerea: „Când retrogradăm cântăm: „Conducere de căcat, pe Dinamo ai îngropat?”, „Mai se cer bani pentru leprele astea? B cu orice risc asta urmează!!!”, „Nici pe o promovata nu batem vai vai”, „Merită să retrogradeze că nu joacă nimic”, „Rușine de fotbaliști care știu doar să spargă banii la lăutari și în teren ne vând meciurile sa mergem în Liga 2”, au mai spus înfuriați suporterii.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Dinamo se află pe locul de baraj, cu doar 15 puncte, la doar două puncte de ultima clasată Hermannastadt și la un punct de prima poziție retrogradabilă ocupată de Poli Iași. Voluntari și Gaz Metan sunt următoarele clasate, la două, respectiv trei puncte distanță de „câini”.

ADVERTISEMENT