Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au luat foc după înfrângerea cu Academica Clinceni și îi cer demisia lui Dusan Uhrin! Jucătorii sunt criticați duri + acuză o înțelegere între cluburi

29.02.2020 | 09:31
Fanii lui Dinamo au luat foc după înfrângerea cu Academica Clinceni și îi cer demisia lui Dusan Uhrin! Jucătorii sunt criticați duri + acuză o înțelegere între cluburi
Fanii echipei Dinamo au luat foc pe rețelele de socializare după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 0-1, și îi cer demisia antrenorului Dusan Uhrin
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au luat foc pe rețelele de socializare după înfrângerea cu Academica Clinceni, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liag 1, și îi cer demisia antrenorului Dusan Uhrin.

Fanii lui Dinamo au luat foc după înfrângerea cu Academica Clinceni și îi cer demisia lui Dusan Uhrin: ”Măscăriciul ăsta de antrenor ne duce în B”

O parte dintre fanii lui Dinamo au reacționat vehement după înfrângerea cu Academica Clinceni și i-au cerut demisia lui Dusan Uhrin pe pagina de Facebook a clubului, considerându-l principalul vinovat pentru parcursul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Demisia Uhrin până nu e prea târziu!” și ”Suntem aproape de B… Dacă mai stă măscăriciul ăsta de antrenor ne duce și acolo”, sunt câteva reacții ale suporterilor la adresa tehnicianului ceh.

”Nesimțirea nu are limite! Doar la Dinamo București!”

Majoritatea însă îl apără pe Dusan Uhrin și consideră că jucătorii sunt vinovați de rezultate și cred că mulți dintre ei nu ar trebui să fie la Dinamo: ”Antrenorul nu este de vină. De vină sunt jucătorii care nu își dau interesul. Avem jucători buni, dar leneși și care nu țin la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

”Nesimțirea nu are limite! Doar la Dinamo București! Jucători de muzică populară care nu merită nici 1.000 de euro pe an salariu. Nu au înțeles nimic din sacrificiul suporterilor și nici ce înseamnă acest club. Plecați dracului cu toții, lichele ordinare”, a scris un alt fan.

”Clinceni ia 3 puncte în campionat, Dinamo merge mai departe în cupă…”

”Jucători nepregătiți fizic și tactic. Un meci de haos total! Nu poți juca niciodată cu petardele de Filip și Răuță!” sau ”Filip, Popa, Mrzjlak, nu mai zic de Răuță, nu sunt nici măcar jucători de fotbal, sunt antifotbaliști. Orice rebut a ajuns să joace la Dinamo”, sunt alte comentarii ale suporterilor.

O a treia categorie de fani acuză cele două cluburi că au făcut o înțelegere prin care Academica Clinceni să câștige meciul din campionat, iar Dinamo București pe cel din Cupa României: ”S-au înțeles. Clinceni ia 3 puncte în campionat, Dinamo merge mai departe în cupă…”.

ADVERTISEMENT

”Sper să batem marți ca monedă de schimb”

”Ce omenie a fost asta. Slab joc am putut să văd azi. Sper să batem marți ca monedă de schimb” și ”Zic că e o mică schemă. Ăștia primesc 3 puncte și noi calificarea în cupă”, au mai scris și alți suporteri despre o înțelegere între cele două cluburi.

Dinamo a fost învinsă acasă de Academica Clinceni, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Cele două echipe se vor întâlni din nou marți, 3 martie, de la ora 20:00, în sferturile de finală ale Cupei României. Ilfovenii vor fi gazde, dar partida va avea loc tot în Ștefan cel Mare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri