Sport

Fanii lui Dinamo au luat foc după înfrângerea cu Academica: „Stingeți lumina și trageți cortina! La faianță cu gloabele astea!”

Eșecul lui Dinamo cu Academica Clinceni, 0-1 în deplasare, a fost picătura care a umplut paharul suporterilor „câinilor”, aceștia refulând pe pagina de facebook a echipei.
03.12.2021 | 23:35
Fanii lui Dinamo au luat foc dupa infrangerea cu Academica Stingeti lumina si trageti cortina La faianta cu gloabele astea
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga 1, a 13-a, dar de această dată a fost învinsă de „lanterna roșie” a clasamentului, Academica Clinceni. Scorul era 1-0 la pauză, iar reacțiile fanilor dinamoviști au început să apară încă de la începutul reprizei a doua.

„Trebuie să începem de la capăt!”, consideră unui dintre fanii dinamoviști

Să fim sinceri… Nu jucăm nimic. Trebuie să începem de la capăt! Dinamo retrogradează sigur anul ăsta!”, a scris unul dintre ei pe pagina de facebook FC Dinamo. „Rușine maximă, de la primul până la ultimul… Vai mama voastră… Jucați la anul cu FC Brașov”, consideră altul.

ADVERTISEMENT

Final de campionat. Retrogradare. Mai aveți curajul sa scrieți si pe Facebook! Să vă fie rușine, băi, lătrăilor. Ați distrus un club. Începand de la paznicul de la stadion și până la Marea Conducere”, este un alt comentariu.

„Chiar și liga a doua este foarte grea pentru noi” este părerea unui fan al „câinilor”

Stingeți lumina și trageți cortina! La faianță cu gloabele astea!” este unul dintre cele mai vehemente mesaje. „Așa, cu jocul ăsta, nu-i bati nici pe Filiași. Chiar și liga a doua este foarte grea pentru noi. Sărbători fericite!”, este de părere unul dintre fanii „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Desculții ăștia câștigă mii de euro pe lună, îmi e scârbă”, s-a revoltat unul dintre suporteri. „Trebuie să fim sinceri ca sunt niște panarane de fotbaliști. Răbdarea are o limită”, și-a manifestat nemulțumirea un altul.

Jucătorii dinamoviști nu merită nici 200 de euro pe lună, este părerea unui suporter

La faianță cu gloabele astea!!! Ăștia nu merită nici 200 de euro pe lună. Rar mi-a fost dat să văd asemenea gloabe în tricoul alb-roșu. Zero atitudine, zero valoare! Am luptat atât de mult ca să ne salvăm echipa pe plan financiar și acum ne trimit gloabele astea în liga secundă pe plan sportiv. Cel mai slab lot din istoria lui Dinamo!!!”, a scris unul dintre miile de suporteri supărați.

ADVERTISEMENT

Afară cu toate gloabele care se auto-intitulează ‘jucători de fotbal’”, îndeamnă un suporter. „DEZASTRU! Praf și pulbere toți. Conducere, antrenor, fotbaliști, teren de joc. Totul e VARZĂ! Dinamo e mort de multă vreme. De ce nu întelegeți o dată???”, este nedumerirea altui suporter

„Nu mai îmbrăcați tricoul asta, sunteti o rușine!”, îndeamnă un suporter

Răbdarea a ajuns la final…. Ciao! Gata, lăsați-i pe străzi pe toți, să plece de unde au venit. Sunt praf cu toții, fără idei de joc, fără nimic”, și-a vărsat năduful un fan. „Nu mai îmbrăcați tricoul asta, sunteti o rușine!”, îndeamnă altul.

ADVERTISEMENT

Hai, băieți, stingeți lumina și trageți cortina. Gata, e timpul pentru vremuri noi. Gata cu cotizații, bilete etc, că-s bani aruncati pe geam. Mai bine economii și de la anu’, în Liga 2 sau 3 sau care o fi. Construit de la 0 cu banii aia”, este de părere un suporter.

„Rednic ar trebui să se ceară și el afară”, consideră un fan

Retrageți-vă din campionat și luați-o ca Rapid de la 0. Altă soluție nu există, panaramelor care sunteți. Ne e rușine să mai ieșim din casă că vă susținem pe voi”, și-a manifestat supărarea unul dintre suporteri.

Rednic (n.r. – antrenorul principal, Mircea Rednic) ar trebui să se ceară și el afară. Cam așa am impresia când vezi că nu ai niciun rezultat, nicio imaginație a jocului. Nu știu, dar ar trebui să te simți și să pleci din proprie inițiativă”, consideră un fan.

Poți să îi așezi oricum. Sunt niște cocalari frezați și tatuați, cu aptitudini de liga a doua. Dați afară toti jucătorii!”, s-a revoltat unul dintre susținători. „Suporterii dau cu artificii în afara stadionului și în teren avem petardele cu 3 focuri. Penibil”, este carcaterizarea altuia.

Iar reacțiile suporterilor dinamovițști, nemulțumiți de situația în care a ajuns trupa pregătită de Mircea Rednic, continuă să curgă pe pagina de facebook a echipei Dinamo.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni