Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au reacţionat după anunţul lui Ionuţ Negoiţă: “Încă un episod din lupta lui Făt-Frumos cu statul paralel”

29.10.2019 | 14:36
Fanii lui Dinamo au reactionat dupa anuntul lui Ionut Negoita Inca un episod din lupta lui FatFrumos cu statul paralel
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au reacţionat după anunţul făcut de Ionuţ Negoiţă. Omul de afaceri a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, că este dispus să vândă 51% din acţiunile clubului în schimbul sumei de 1 leu + 500.000 de euro. “Câinii” au luat cu asalt site-urile suporterilor dinamovişti şi l-au taxat pe Ionuţ Negoiţă.

Ce spun fanii lui Dinamo după anunţul făcut de Ionuţ Negoiţă

În timpul conferinţei de presă, în care Ionuţ Negoiţă a anunţat că este dispus să vândă Dinamo, fanii formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare au comentat spusele omului de afaceri. Suporterii sunt în continuare nemulţumiţi de faptu că patronul echipei nu a investit la echipă şi l-au acuzat că vrea să facă bani de pe urma clubului.

ADVERTISEMENT

“Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Parca aşa era, nu? Adica Negoiţă, după ce că nu a băgat niciun ban, vrea să mai ia un milion acum ca să cedeze acţiunile, plus încă un milion pe ce datorii o mai avea Dinamo la companiile lui. Dacă nu, de vină sunt dinamoviştii şi suporterii”, “O conferinţă în care a atacat pe toată lumea şi în care n-a răspuns la nicio întrebare. A mai zis şi că a dat în judecată suporterii pentru ce au făcut la RIN, totul cu un aer de superioritate şi de răutate. Nu există cuvinte pentru a descrie josnicia lui, cel mai mare rău care s-a putut abate asupra clubului”, “De la ora 13:00 vom vedea încă un episod din lupta lui Făt-Frumos Negoiţă cu statul paralel. Ne va povesti cat de bine intenţionat e el şi cum şi-a băgat bănuţii câştigaţi cinstit pe şantier în Dinamo şi că suporterii rău îl înjură fără motiv. Încearcă doar să tragă de timp şi să liniştească spiritele”, au fost câteva dintre comentariile suporterilor pe site-ul dinamomania.eu.

Fanii lui Dinamo îl atacă pe Ionuţ Negoiţă

“Dacă erai chiar bine intenţionat, anulai şi datoriile clubului către firmele tale, aşa, cine să te creadă? Ai supt în fiecare an bani de aici fără să mişti un deget pentru performanţă sportivă şi acum dai vina pe alţii”, “Nu s-a schimbat nimic. Doar ameninţări că ne bagă în faliment. Din păcate cred că el doar îşi pregăteşte alibiurile”, au mai comentat suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a clubului Dinamo, suporterii au avut un discurs mult mai dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă. “Un mincinos cu implanturi”, “Ai distrus Dinamo”, “Ai băgat clubul în insolvenţă, ai vândut jucători pe bandă rulantă fără să investeşti nimic, iar acum ai şi datorii” sau “Pinocchio, lasă-ne”, au comentat dinamoviştii.