Fanii lui Dinamo, banner xenofob la meciul cu Sepsi! A intervenit Jandarmeria

Traian Terzian   
in Dinamo
09/02/2019, 21:20
Fanii lui Dinamo, banner xenofob la meciul cu Sepsi! A intervenit Jandarmeria
Fanii echipei Dinamo București au afișat un banner xenofob la meciul din deplasare cu Sepsi (sursă foto gsp.ro)

Fanii echipei Dinamo București au afișat un banner xenofob la meciul din deplasare cu Sepsi, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Elevii lui Mircea Rednic au fost susținuți de aproximativ 300 de suporteri la întâlnirea de la Sfântu Gheorghe, dar aceștia și-a dat în petec din nou.

Conform gsp.ro, fanii dinamoviști au afișat pe gard un steag mare cu însemnele clubului și un altul al României cu Stema Regală, subiect care este extrem de ”fierbinte” în județul Covasna. Pe lângă acestea, suporterii ”câinilor au avut și scandări xenofobe pe durata primei reprize.

Fanii lui Dinamo, banner xenofob la meciul cu Sepsi

Fanii formației Dinamo București și-a continuat apoi recitalul și au afișat un banner xenofob la meciul cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe. ”Doar România, Doar Dinamo București / Fără autonomie în ținuturile românești!”, a fost mesajul suporterilor din PCH la meciul de sâmbătă seară. Acești au aruncat în teren cu petarde iar Jandarmeria a intervenit prompt.

După prima repriză, Sepsi și Dinamo se află la egalitate, scor 0-0, în meciul din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Înaintea acestui meci, ”câinii” se aflau pe locul 11 în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce Sepsi ocupa poziția a șasea, ultima care asigură participarea în play-off.

Închide ×