Fotbal intern

Fanii lui Dinamo continuă să strângă bani pentru club! Oltenii sunt de partea rivalilor și au acceptat un meci de FIFA 20

23.04.2020 | 14:29
Fanii lui Dinamo continua sa stranga bani pentru club Oltenii sunt de partea rivalilor si au acceptat un meci de FIFA 20
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo continuă să strângă bani pentru club, iar rivalii de la Universitatea Craiova au acceptat propunerea „câinilor” de a desfășura un meci de FIFA 20, urmând ca banii să fie folosiți pentru „salvarea fotbalului”.

Fanii lui Dinamo vor juca un meci de FIFA 20 împotriva Craiovei pentru a ajuta clubul

Fanii lui Dinamo fac eforturi mari din toate direcțiile pentru a ajuta clubul să treacă peste problemele financiare pe care le are, astfel că vor organiza un meci demonstrativ de FIFA 20 împotriva rivalilor de la Universitatea Craiova, prețul unui bilet fiind de 5 lei.

ADVERTISEMENT

„RUPEM ARENA! HAI SĂ JUCĂM CU CASA ÎNCHISĂ! Vă era dor de fotbal? Luni 27 aprilie de la ora 20:00 suntem invitați la meciul de FIFA 20 Dinamo – Universitatea Craiova Redeschidem porțile celui mai mare stadion al țării. Vă invităm să vă luați bilete și să vă imaginați o Arenă Națională plină.

55.000 de bilete la prețul de 5 lei. Toți banii vor fi folosiți pentru SALVAREA FOTBALULUI!

5 lei pentru 3 partide între cele două forțe din e-sports. Fiecare dintre noi poate cumpăra 1 bilet, 10, 20… maxim 100 de bilete. Până la acest meci limita maximă era de 8 bilete. Trebuie să arătăm că ne pasă!

INTRAȚI AICI ȘI HAIDEȚI SĂ UMPLEM ARENA!
https://www.bilete.ro/impreuna-salvam-fotbalul Postați la comentarii câte un screenshot cu biletele cumpărate. Nu ca o laudă, ci ca o încurajare pentru ceilalți.

Acum este vorba de Dinamo, care are nevoie de ajutor. Dar mâine poate va fi vorba de un alt club, iar rivalii vor fi invitați să-și ofere sprijinul.

Universitatea Craiova a răspuns tocmai în această notă a solidarității și îi mulțumim că a acceptat invitația noastră!

Un meci eveniment între două echipe care întotdeauna au oferit spectacol în fotbalul de pe gazon. O înfruntare ca aceasta a atras întodeauna interesul tuturor microbiștilor, nu doar al fanilor celor două echipe.

De data aceasta, spectacolul va fi asigurat de gamerii celor două echipe de e-sports. Vor fi 3 partide a câte 12 minute fiecare.

Un meci în care se vor confrunta cei doi gameri ai echipelor e-sports, urmat de un meci între doi fotbaliști cunoscuți din echipele de Liga 1. Ultima cofruntare va fi de 2 la 2 (gamerul și fotbalistul fiecărei echipe)

NU RATA ACEST SPECTACOL INEDIT! NU RATA OCAZIA DE A PUNE UMĂRUL LA SALVAREA FOTBALULUI REAL!
https://www.bilete.ro/impreuna-salvam-fotbalul”, a fost mesajul Peluzei Cătălin Hîldan pe Facebook.

Ionuț Negoiță dă prioritate ofertei din Spania pentru vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și a zis că investitorii din Spania au prioritate în acest moment, iar ibericii au anunțat că vor să cumpere clubul până la data de 30 aprilie.

„Au avansat niște lucruri, nu asta e problema, problema este că acel fond de investiții din Spania, cu care suntem în discuții au făcut în weekend o propunere destul de ciudată, în care să aibă salariile la zi plătite.

Eu le-am zis dau totul pe un lei, ei să se ocupe de restul, eu am avut o discuție cu ei și s-au resuscitat, ajungând la o formulă de compromis.

Rămâne de văzut, ei par oameni serioși, mi-au zis că au bani, au oameni pregătiți în fotbal, dar să vedem. Ei sunt la curent cu tot ce se întâmplă la Dinamo, dar ei voiau să renunțăm la tot și să mai punem și bani, ei doar să vină și să adauge.

Acum s-a găsit formula de compromis, Doamne Ajută ca ei să fie cei care trebuie”, a mai spus Ionuț Negoiță.