Fotbal intern

Fanii lui Dinamo din Italia, acțiune pentru păstrarea lui Aleksander Mitrovic: ”Sunt șanse să-l aducem înapoi”

16.04.2021 | 23:46
Fanii lui Dinamo din Italia actiune pentru pastrarea lui Aleksander Mitrovic Sunt sanse sal aducem inapoi
ADVERTISEMENT

Fanii din Italia ai echipei Dinamo București își doresc ca portarul Aleksander Mitrovic să se întoarcă sub comanda lui Dusan Uhrin jr, după ce acesta și-a reziliat contractul înaintea meciului cu Astra Giurgiu.

Tânărul de 17 ani este fiul fostului atacant al lui FC Național, Slavișa Mitrovic, și face parte din lotul României U18. El a devenit jucător liber de contract, după ce Dinamo nu i-a plătit salariul în ultimele patru luni.

ADVERTISEMENT

Dorit de FCSB, fotbalistul a declarat pentru FANATIK că e dinamovist și nu ar merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

Aleksander Mitrovic, dorit înapoi de fanii lui Dinamo

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, grupul DDB Italia a anunțat că va face tot efortul pentru ca Aleksander Mitrovic să rămână în continuare la Dinamo și a cerut ajutorul și celorlalți fani ai ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”CÂINII DIN DDB Italia SE OFERĂ SĂ SUPORTE O PARTE DIN SALARIUL LUI MITROVIC și face un apel către celelalte grupuri DDB să se alăture acestui demers! Dinamo tocmai l-a pierdut pe portarul Aleksandr Mitrovic, 17 ani, cel care a apărat în Meciul Salvării cu Dinamo Kiev”, au scris fanii din Italia pe contul de Facebook.

”Puștiul este crescut de Dinamo și este fiul lui Slavișa Mitrovic, fost atacant la FC Național. Nu are un salariu foarte mare, dar de mai multe luni nu a mai fost plătit. Așa că jucătorul și-a depus memoriu, a înștiințat clubul, dar nimeni din club nu a avut grijă să nu-l pierdem gratis pe acest jucător de mare perspectivă”, au mai notat suporterii ”câinilor” din Italia.

ADVERTISEMENT

Fani Dinamo Aleksander Mitrovic

DDB Italia va suporta o parte din salariul lui Mitrovic

”Toți antrenorii pe care i-a avut au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Are 1,91 m, este încă în creștere și este foarte talentant. E un copil cu mentalitate de fotbalist și de CÂINE. Este dorit de fcsb și de Voluntari, dar copilul a declarat că nu va juca niciodată la clubul de pe centură, pentru că e dinamovist.

HAIDEȚI SĂ FACEM CEVA pentru a-l convinge pe Mitro să se întoarcă la Dinamo. Credem că dacă i se va oferi un nou contract, sunt șanse să-l aducem înapoi. Suporterii din DDB Italia se oferă să suporte o parte din salariul lunar. Suntem convinși că și alte grupări DDB se vor alătura intițiativei noastre și vom reuși să aducem jucătorul înapoi!”, se încheie mesajul.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Aleksander Mitrovic, noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin, s-a văzut nevoit să apeleze la Denis Oncescu, un portar de la echipa a doua, ca rezervă pentru Gudmund Kongshavn în meciul cu Astra Giurgiu din play-out.

ADVERTISEMENT
Tags: