Sport

Fanii lui Dinamo, gesturi reprobabile la debutul echipei pe “Arcul de Triumf”! Au huiduit momentul de reculegere şi au avut scandări xenofobe

Dinamo a debutat pe stadionul "Arcul de Triumf". Încă dinaintea startului de meci cu Sepsi, fanii lui Dinamo şi-au dat în petic şi au avut scandări xenofobe.
08.11.2022 | 21:32
Fanii lui Dinamo gesturi reprobabile la debutul echipei pe Arcul de Triumf Au huiduit momentul de reculegere si au avut scandari xenofobe
Fanii lui Dinamo, gesturi reprobabile la debutul echipei pe "Arcul de Triumf"! Au huiduit momentul de reculegere şi au avut scandări xenofobe. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celor de la Dinamo li s-a permis, în sfârşit, accesul pe stadionul “Arcul de Triumf”. “Câinii” au putut programa pe cocheta arenă meciul din Cupa României Betano împotriva lui Sepsi Sf Gheorghe.

Fanii lui Dinamo, gesturi reprobabile la debutul echipei pe “Arcul de Triumf”!

Doar că înainte de startul meciului, fanii celor de la Dinamo au comis câteva gesturi reprobabile. Deşi unul dintre liderii fanilor dinamovişti a făcut apel să nu există scandări xenofobe, doar câteva minute mai târziu, galeria a scandat împotriva maghiarilor un celebru refren de pe stadioane.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la momentul de reculegere ţinut în memoria unui membru al unui trust de presă, decedat în urma unui accident rutier, galeria dinamovistă a început să scandeze împotriva trustului respectiv.

Cosmin Matei, înjurat de fanii dinamovişti!

Suporterii nu l-au uitat nici pe fostul jucător al lui Dinamo, Cosmin Matei. Deşi nu a fost titular în meciul de Cupă, fostul mijlocaş dinamovist a fost înjurat de fanii lui Dinamo, prezenţi pe noul stadion: „Blatistule, blatistule!”, i-au strigat cei aproximativ 6.000 de suporteri. Mijlocașul a fost introdus pe teren în minutul 77 și a fost fluierat la fiecare atingere de balon.

ADVERTISEMENT

Circulaţia în zona stadionului a fost blocată înaintea meciului. Accesul în arenă s-a făcut cu dificultate pentru fani, timpii de aşteptare pentru intrarea în stadion fiind foarte mari.

Dinamo încearcă din vară să aibă acces pe stadionul “Arcul de Triumf”. “Câinii” au avut câştig de cauză pentru prima dată la meciul cu Sepsi, abia în luna noiembrie. În continuare, echipele de rugby vor avea prioritate pe “Arc”.

ADVERTISEMENT

“Câinii” se întorc la Giurgiu pentru meciul cu Dumbrăviţa!

Drept dovadă, “câinii” vor fi nevoiţi să se mute înapoi la Giurgiu pentru meciul din campionat cu Dumbrăviţa, programat în weekend.

După retrogradarea echipei, în vară, Dinamo a părăsit stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Ultimul meci jucat de “câini” în “Groapă” este chiar confruntarea retur a barajului cu U Cluj, care a dus echipa în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Dinamo nu mai iau în calcul stadionul din Ştefan cel Mare

Stadionul din Ştefan cel Mare urmează să fie demolat, însă buldozerele nu au intrat încă pe vechiul stadion, aflat într-o avansată stare de degradare.

Deşi nu au găsit până acum soluţii în Bucureşti, oficialii lui Dinamo nu au mai vrut să joace pe vechiul stadion din “Groapă” din cauza condiţiilor precare şi au preferat să închirieze stadionul din Giurgiu.

ADVERTISEMENT