Fotbal intern

Ce au scandat fanii lui Dinamo în timp ce Neagoe era resuscitat în ambulanţă. Reacţia suporterilor olteni

21.07.2019 | 21:56
Fanii lui Dinamo prezenți la meciul cu Universitatea Craiova de pe Arena Națională. I-au cerut demisia lui Eugen Neagoe

UPDATE, 21.50. Fanii lui Dinamo au aplaudat în timp ce Eugen Neagoe era dus în ambulanţă pentru a fi resuscitat. Reacţia fanilor a fost cel puţin ciudată, mai ales că viaţa antrenorului era în real pericol! Suporterii au început să scandeze apoi injurii la adresa lui Ionuţ Negoiţă şi să strige numele lui Mircea Rednic! Nu a existat nici o urmă de simpatie pentru Neagoe, nu i-au scandat numele deloc! Fanii oltenilor au fost cei care s-au comportat mai adecvat situaţiei: ei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe. Tehnicianul “câinilor” a fost jucător la Universitatea Craiova.


Dinamo București și Universitatea Craiova se duelează în etapa a doua din sezonul 2019 – 2020 din Liga 1, pe Arena Națională, iar fanii echipei din Ștefan cel Mare i-au cerut demisia lui Eugen Neagoe la începutul derby-ului de pe cel mai mare stadion din România.

Fanii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Eugen Neagoe în timpul meciului cu Universitatea Craiova

Mai mult, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan i-au scandat numele lui Mircea Rednic, antrenor care și-a dat demisia de la gruparea din Ștefan cel Mare pe 3 iunie 2019. Reacția suporterilor olteni care au mers pe Arena Națională pentru a-i susține pe elevii lui Corneliu Papură nu s-a lăsat așteptată.

“Neagoe, vino-ncoa, salută-ți galeria”, au strigat oltenii prezenți pe Arena Națională la meciul dintre Dinamo București și Universitatea Craiova. “Câinii” au început noul sezon din Liga 1 cu un eșec pe terenul Viitorului, scor 5-0. De partea cealaltă, Universitatea Craiova s-a impus cu greu în fața celor de la Academica Clinceni, scor 3-2.

Tags: