Fotbal intern

Fanii lui Dinamo ies la atac după ce arbitrul Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Pentru unii mumă, pentru alții ciumă!”

04.07.2020 | 16:59
Fanii lui Dinamo ies la atac dupa ce arbitrul Iulian Calin a fost depistat pozitiv cu COVID19 Pentru unii muma pentru altii ciuma
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo au postat pe pagina de Facebook un mesaj în urma noilor evenimente petrecute în fotbalul românesc, după ce arbitrul Iulian Călin a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Peluza Cătălin Hîldan nu a uitat să-l taxeze nici pe Ionuț Negoiță, actualul patron al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști sunt nemulțumiți de felul în care a fost gestionată situația în cazul magazinerului clubului infectat.

Atacul fanilor dinamoviști după infectarea arbitrului Iulian Călin

Fanii dinamoviști au lansat un comunicat în care se plâng de felul în care se gestionează situația în privința arbitrului Iulian Călin, infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Pentru unii MUMĂ, pentru alții CIUMĂ. Că și Covidul ăsta tot o ciumă este.

Au curs râuri de cerneală amestecată cu sânge pe toate paginile de ziar. S-a vorbit în emisiuni numai despre magazionerul lui Dinamo, ca despre un criminal care ar fi vrut să răspândească virusul morții prin Liga 1.

Omul nu avea nici urmă de covid. Dar în spitalele în care l-ați legat de pat, ar fi putut să ia toți virușii din lume. Doar, doar să li se adeverească tunetele și fulgerele abătute peste Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și dacă ar fi avut covid? Era vina lui? Avea lumea dreptul să îl vâneze pe magazioner? S-a călcat orice regulă de confidențialitate, mai ales când e vorba de datele medicale și de numele unui pacient”.

Fotografia postată de fanii lui Dinamo pe rețelele de socializare. Sursă foto: facebook
Fotografia postată de fanii lui Dinamo pe rețelele de socializare. Sursă foto: facebook

„Dinamo a fost interzisă peste tot!”

Dinamo a fost interzisă peste tot. Jucătorii au stat 7 zile pentru contact cu magazionerul. La ultimul meci echipa s-a mișcat bine. O dovadă în plus că acea săptămână de oprire forțată a fost un handicap enorm.

ADVERTISEMENT

Cei de la Botoșani s-au antrenat ZILNIC, dar departe de ochii celor curioși. La Sfântul Gheorghe, la Clinceni și la Craiova s-au antrenat pe timpul pandemiei fără nicio restricție.

Viitorul cu Petrolul… două meciuri amicale… 6-7 cazuri de covid la ploieșteni. Nu mai țipă nimeni. Au fost testați? Au intrat în izolare cei de la Viitorul? Când vin rezultatele? Cine testează și cine tace?

Atenție! Nu vorbim de fotbal, de meciuri, de puncte. Vorbim despre un pericol pentru viețile unor oameni.

Dintr-o dată, niciun meci nu mai este afectat. Totul depinde de prietenia cluburilor cu DSP-ul din zonă. Acum aflăm că Iulian Călin a fost testat pozitiv la trei zile după ce a arbitrat meciul Academica Clinceni – Sepsi 1-0.

Arbitrul a fost în contact cu mult mai multe persoane decât a fost magazionerul lui Dinamo. CE MĂSURI VOR LUA FORURILE CARE CONDUC FOTBALUL? De ce pentru unii sunt mumă și pentru noi doar ciumă?

Până acum toate măsurile lor au lovit într-un singur club: Dinamo, pentru că la noi nu este nimeni care să ne apere. Pentru că avem un conducător care stă ascuns de 12 luni.

Dinamo n-a meritat să câștige niciun meci până acum. E adevărat. Dar la fiecare meci am avut goluri primite neregulamentar, penaltiuri neacordate sau penaltiuri inexistente dictate împotriva noastră.

Dar cei plătiți să apere Dinamo s-au ascuns sub birou și tremură că vin suporterii să preia clubul.De aceea ne strigăm dreptatea către oricine mai are ochi și urechi pentru așa ceva.

De aceea ne ridicăm și venim să luăm clubul, pentru că suntem singurii care mai au tăria să apere Dinamo de ciumă și de ciumați.”, s-a mai arătat în comunicatul „câinilor”.

ADVERTISEMENT