Fanii lui Dinamo îi cer lui Cosmin Contra să rămână: ”Dacă are tupeu, să vină să te dea afară”

Traian Terzian   
în Dinamo
28/11/2020, 23:48
Fanii lui Dinamo îi cer lui Cosmin Contra să rămână: ”Dacă are tupeu, să vină să te dea afară”
Fanii echipei Dinamo îi cer antrenorului Cosmin Contra să rămână în continuare pe banca tehnică și îl amenință pe patronul Pablo Cortacero. Sursă foto: Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Fanii echipei Dinamo București îi cer antrenorului Cosmin Contra să rămână în continuare pe banca tehnică și îl amenință pe patronul Pablo Cortacero.

Dinamo a învins FC Viitorul cu scorul de 3-0 în 16-imile de finală ale Cupei României, după un meci pe care l-a dominat autoritar de la un capăt la altul.

Înaintea acestei întâlniri, ”Guriță” a anunțat că acesta va fi ultimul său joc pe banca tehnică a ”câinilor” și i-a răspuns în termeni extrem de duri lui Pablo Cortacero.

Cosmin Contra este dorit în continuare de fani la Dinamo

Încântați de jocul favoriților și de calificarea în optimile de finală ale Cupei României, fanii lui Dinamo i-au cerut tehnicianului Cosmin Contra să nu plece și i-au transmis un mesaj extrem de dur lui Pablo Cortacero.

”Cosmin Contra, rămâi la echipă! Suporterii nu ți-au spus niciodată să pleci. Pablo, dacă are tupeu, să vină în București să te dea afară. Va trebui să dea ochii cu noi”, este mesajul postat de suporteri pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan.

”DIEGO ‘ARMANDO’… FAAABBRIIINIII! www.programddb.ro DIN NOU PE TRICOURI… ȘI SE VEDE. Nu mai stați pe gânduri că de la săpași nu va veni niciun ban! Rupeți 20 de lei/lună ca să ținem echipa în viață”, au mai scris fanii din PCH.

Fani Dinamo Cosmin Contra

În finalul mesajului se cere aportul cât mai mult suporteri ai echipei Dinamo București pentru a cumpăra bilete virtuale la partida de la Pitești cu FC Argeș, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1.

După ce a fost înlocuit din funcția de președinte al Consiliului de Adiministrație, Pablo Cortacero a anunțat că-l va demite pe ”Guriță”, spunând că nu e satisfăcut de modul în care antrenorul se comportă față de echipă.

După victopria în fața Viitorului, Cosmin Contra a anunțat că nu va accepta să plece fără să primească vreun ban de la investitorii spanioli, deoarece se consideră păcălit de aceștia. El a precizat că nu a primit niciun euro de la venirea în Ștefan cel Mare.

Închide ×