Fotbal intern

Fanii lui Dinamo îl acuză pe Gică Hagi după înfrângerea în fața Chindiei: ”Obrazul a devenit tot mai gros și blatul tot mai puțin însiropat”. Reacția Viitorului

18.06.2020 | 15:19
Fanii lui Dinamo il acuza pe Gica Hagi dupa infrangerea in fata Chindiei Obrazul a devenit tot mai gros si blatul tot mai putin insiropat Reactia Viitorului
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo îl acuză pe Gică Hagi că a folosit rezervere în partida pieerdută în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-2, rezultat în urma căruia ”câinii” au coborât pe loc de baraj în Casa Pariurilor Liga 1.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan consideră că Viitorul nu și-a apărat corect șansele în deplasarea de la Târgoviște și că se vrea caDinamo să retrogradeze în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI? Cu mare întârziere, jucătorii noștri au primit rezultatele testului medical – NEGATIV!”, se menționează în comunicat.


UPDATE, 18 iunie, ora 15:20 / Viitorul a reacționat la atacul lansat de fanii lui Dinamo printr-o postare pe site-ul oficial: Există o luptă strânsă pentru rămânerea în Liga 1, echipele doresc să câștige fiecare meci și, totodată, și-ar dori să fie ajutate și de rezultatele celorlalte contracandidate.

ADVERTISEMENT

Nici nouă nu ne-au convenit unele rezultate din acest sezon, însă nu am făcut nici un comentariu public.Suntem destul de afectați de înfrângerea din meciul cu Chindia și doar neșansa a făcut să plecăm învinși de la Ploiești. 

În condițiile în care jucăm din trei în trei zile, după aproape 3 luni de inactivitate, suntem nevoiți să ne folosim de aportul fiecărui jucător din cei 30 pe care i-am avut în scurta perioadă de pregătire.

ADVERTISEMENT

Credeam că ați înțeles că la FC Viitorul nu există jucători titulari și jucători de rezervă.

Așa am procedat și în campionatele trecute, în atâtea și atâtea situații și, la acel moment, am fost lăudați că folosim toți jucătorii din lot sau că promovăm jucători noi în Liga 1”.

ADVERTISEMENT

„La meciul de ieri am întâlnit o echipă care nu a jucat în weekend-ul trecut, o echipă odihnită, care a beneficiat de un program diferit de al nostru.

Din acest motiv, staff-ul nostru tehnic a ales să folosească anumiți jucători din lot care s-au remarcat în meciul amical de la Craiova, câștigat cu 3-0, și care au fost lăudați de mass-media pentru randamentul lor sportiv.

Verificând datele statistice, veți observa că în meciul de ieri a debutat un singur jucător junior, ceilalți având destulă experiență competițională. În meciul câștigat cu echipa din Iași, cât și în meciul cu echipa din Târgoviște, am folosit același număr de jucători U21 (4), respectând strategia de formare și promovare a jucătorilor formați în academia noastră.

Tot referitor la statistică, pe care o prezentăm mai jos, vă rugăm să observați că jucătorii noștri au dominat meciul cu echipa din Târgoviște, iar ghinionul de a primii gol în ultimele minute (vă rugăm să revedeți golul), a oferit ocazia unor persoane să insinueze și să jignească.

Cu toții vrem să câștigăm, însă ar fi bine să ne preocupe mai mult ce se întâmplă în propria ogradă, în loc să aruncăm cu afirmații nefondate în munca altor cluburi.

Președinte FC Viitorul Constanța, Gheorghe Popescu”, s-a mai arătat în comunicatul Viitorului.

Statisticile de la Viitorul - Chindia. Sursă foto: viitorul.ro
Statisticile de la Chindia – Viitorul. Sursă foto: viitorul.ro

Înfrângerea lui Gică Hagi în fața Chindiei i-a înfuriat pe fanii lui Dinamo

După această scurtă introducere, fanii dinamoviștri au trecut la acuzele dure la adresa lui Gică Hagi a formației sale după înfrângerea suferită în meciul în fața Chindiei Târgoviște.

”Dar ce ne facem cu virusul din fotbal, de care nu mai scăpăm odată și care pare să aibă VIITORUL asigurat? De pandemie va scăpa până la urmă omenirea, dar ‘omenia’ pare a fi boală lungă”, au scris suporterii pe Facebook.

N-AVEM COVID, dar cine dezinfectează fotbalul românesc de virusul OMENIEI? Cu mare întârziere, jucătorii noștri au…

Nai-post ni Peluza Catalin Hildan-Dinamo noong Miyerkules, Hunyo 17, 2020

Fanii ”câinilor” amintesc de meciul FCSB – Viitorul 2-5 din 2013, atunci când gazdele au folosit o echipă experimentală, iar formația lui Hagi a reușit în cele din urmă să se salveze de la retrogradare.

”Lumea era ceva mai liniștită că FCV nu mai participă anul acesta la actele de caritate din playoff. Degeaba, în playout e și mai simplu să te dai la o parte, sau să bagi echipa a 3-a, ca să mimezi fotbalul”, scris suporterii.

”Degeaba dezinfectăm mingile înainte și după antrenament, dacă nu spălăm și rușinea asta din fotbal”

”Obrazul a devenit tot mai gros și blatul tot mai puțin însiropat, dar lumea îl înghite ușor. Omul nici măcar nu se mai obosește să joace scena aia cu nervii după meci. Nici nu se mai spală 20 de secunde pe mâini, nici clăbucii nu mai apar. Sau obișnuitele spume”, mai notează PCH.

Fanii consideră că la meciul cu Dinamo, Viitorul va juca pe ”viață și pe moarte” și nu cu rezervele așa cum a făcut-o la Târgoviște. De asemenea, ei contestă laudele primite de Hagi, deși el facem multe ”mizerii”.

”Degeaba dezinfectăm mingile înainte și după antrenament, dacă nu spălăm și rușinea asta din fotbal! Preferăm să ascundem gunoiul sub preș și obrazul gros sub masca bleu chirurgicală”, mai notează suporterii.

În final, PCH anunță că doar suporterii mai sar în apărearea lui Dinamo și îl dau ca exemplu negativ pe fostul președinte Florin Prunea: ”Alții se grăbesc să dea clubul în judecată, deși au stat luni de zile pe un salariu pentru care ar fi trebuit să sară măcar din când în când să apere Dinamo”.

ADVERTISEMENT