Fotbal intern

Fanii lui Dinamo îl distrug pe Florin Călinescu: ”Recita cu talent poezii pentru Preaiubitul Cârmaci și sinistra sa soție”

29.12.2019 | 12:18
Fanii lui Dinamo il distrug pe Florin Calinescu Recita cu talent poezii pentru Preaiubitul Carmaci si sinistra sa sotie
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București îl distrug pe Florin Călinescu, după ce în urmă cu câteva zile vedeta de televiziune a vorbit despre trecutul comunist al formației din Ștefan cel Mare.

Fanii lui Dinamo îl distrug pe Florin Călinescu: ”A cam băgat-o pe mânecă”

”Floriiiiiin Călinescu, cel care împărțea banii la ProTv cu mânuțele alea două, a cam băgat-o pe mânecă. Acea mânecă de la haină, întotdeauna prea lungă pentru mânuțele lui scurte”, și-a început fanii lui Dinamo mesajul dur pentru Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT

”Florin a început să facă gât de vreo două zile (deși și pe ăla îl are cam scurt) și s-a apucat să vorbească despre trecutul lui Dinamo, echipa comunistă care ar fi bătut-o cândva pe Poli Timișoara pentru a o băga în B”, mai scriu suporterii din PCH pe contul de Facebook.

”Ura nejustificată a unor provinciali față de Dinamo”

”Omul de televiziune știe cu ce se mănâncă manipularea. Arunci o pastilă bazată pe o legendă, născută dintr-un zvon, de la cineva care a auzit o vorbă… O istorioară inventată, menită să hrănească ura nejustificată a unor provinciali față de Dinamo”, se mai arată în mesaj.

ADVERTISEMENT

”Ca să întărească falsa poveste, Călinescu spune că noi pe la București nu știam ce se întâmpla la Timișoara. Numai că în perioada aia Florin Călinescu era prin București unde se străduia să se remarce ca actor în serialul socialist Lumini și Umbre”, scriu fanii dinamoviști.

”Decât să bați câmpii despre Dinamo, mai bine mănânci un vapor”

”În afară de filmările pentru serial, capitalistul Călinescu apărea din când în când în studiourile TVR pentru a recita cu talent poezii pentru Preaiubitul Cârmaci și sinistra sa soție. Sfâșietooor!”, notează ironic suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

”Decât să bați câmpii despre Dinamo, mai bine mănânci un vapor. Că și ăla plutește la fel de grațios pe Bega în jos, pe la șuvoi…”, au încheiat fanii dinamoviști mesajul dur la adresa lui Florin Călinescu.

Și Cornel Dinu i-a dat replica lui Călinescu

Afirmațiile făcute de Florin Călinescu au fost taxate în termeni foarte duri și de fostul mare jucătorul de la Dinamo, Cornel Dinu, într-un editorial scris în urmă cu două zile FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost de nerecunoscut în acest deceniu, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare reuşind să bifeze câteva rezultate ruşinoase în perioada 2010-2019. FANATIK îţi prezintă situaţia neagră prin care trec “câinii” la final de decadă şi ce recorduri negative au fost bifate în acest an.

ADVERTISEMENT