ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fanii lui Dinamo îl provoacă pe Ion Țiriac: „Vino cu noi!” + Veste proastă pentru „câini”: „Dinamo nu se mai vinde în aceste condiții”

Autor: Flaviu Popa | 02.02.2020 | 15:20
Fanii lui Dinamo îl provoacă pe Ion Țiriac: „Vino cu noi!” + Veste proastă pentru „câini”: „Dinamo nu se mai vinde în aceste condiții”
Ion Țiriac, provocat de fani să vină alături de Dinamo

Mitică Dragomir le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo, după ce suporterii „câinilor roșii” l-au provocat pe miliardarul Ion Țiriac să investească la echipă.

ADVERTISEMENT

Fostul conducător al LPF e convins că niciun investitor serios nu se va alătura proiectului „Doar Dinamo București”, tocmai din cauza fanilor.

Fug investitorii de FC Dinamo din cauza fanilor?

Problema e simplă în mintea lui Dumitru Dragomir. Fanii dinamoviști tocmai au anunțat că au achiziționat 10% din clubul Dinamo și au plătit 100.000 de euro în conturile clubului, mutare care ar arunca în aer orice vânzare ipotetică a echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

„Dinamo nu se mai vinde în acest moment, nu după ce fanii au cumpărat acțiuni! Vă rog să mă ascultați, eu acum nu aș mai băga bani la Dinamo. Băi, fraților, ăștia vin și te omoară în casă de azi înainte, că sunt pe banii lor.

Nu ai cum să te pui cu mulțimea, și Becali avea 10% care îl injurau. Așa stă treaba, dau banii după care te înjură. Nu te pui cu mulțimea, nici Napoleon nu a câștigat, nici Bismark, nici Ceaușescu!”, a declarat Dragomir la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Fanii l-au provocat pe Ion Țiriac: „Dinamo ți-a dat o șansă”

În paralel cu declarațiile lui Dumitru Dragomir, fanii dinamoviști încearcă în aceste zile salvarea pe ultima sută de metri a echipei.

În acest sens, lucrurile se mișcă într-un ritm alert în Peluza Cătălin Hîldan. La nici 24 de ore după ce au anunțat că au achiziționat 10% dintre acțiunile echipei de la patronul Ionuț Negoiță, fanii l-au provocat public pe miliardarul Ion Țiriac să se alăture proiectului „Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo ți-a dat o șansă în tinerețe, acum e timpul să-i dai și tu o șansă lui Dinamo… Mr. Țiriac, a fost provocat de suporteri! Vino cu noi!”, au anunțat cei din PCH.

Ion Țiriac a fost invitat, pentru început, să plătească o taxă de 48 de euro ca un simplu suporter, însă planul pe termen lung e convingerea miliardarului să investească masiv în gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
  • 1.2 miliarde de dolari e averea lui Ion Țiriac, conform topului Forbes
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!