Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, impresionați de Dusan Uhrin: „Suntem norocoși. I-a ajutat să pună capăt coșmarului!”

03.05.2021 | 12:04
Fanii lui Dinamo impresionati de Dusan Uhrin Suntem norocosi Ia ajutat sa puna capat cosmarului
ADVERTISEMENT

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan sunt extrem de încântați de Dusan Uhrin Jr. și se consideră norocoși că au astfel de antrenor care i-a pus pe picioare pe jucători.

Dinamo a pus capăt seriei de 13 meciuri consecutive fără victorie în Casa Pariurilor Liga 1 și a obținut două victorii în ultimele două etape cu Voluntari și Viitorul.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris despre schimbările lui Dusan Uhrin pe care le-a implementat la antrenamente încă din primele zile ale mandatului și care dau roade în sfârșit.

PCH, elogiu la adresa lui Uhrin: „A venit la Dinamo pentru suporteri, într-un moment dramatic pentru club”

Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat în care îl laudă pe antrenorul ceh care și-a riscat cariera și și-a pus la bătaie CV-ul pentru a ajuta din nou Diamo, într-un moment extrem de delicat: „A venit la Dinamo pentru suporteri, într-un moment dramatic pentru clubul lor, riscând să își păteze CV-ul și să își distrugă astfel cariera”, și-au început suporterii postarea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Printre meritele lui Dusan Uhrin, suporterii lui Dinamo consideră că antrenorul „câinilor” a găsit sistemul de joc perfect, a adus ordinea și disciplina la echipă, ba chiar a reinventat câțiva jucători, chiar dacă a preluat echipa din mers și a avut la dispoziție un timp foarte scurt.

„A preluat echipa din mers, a liniștit vestiarul, a găsit sistemul corect, a adus ordine pe teren și a reinventat jucători, amintindu-ne tuturor că Dinamo nu are echipă de retrogradare”, au continuat fanii.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii visează acum la Cupa României: „Acum cu șanse reale”

Dinamoviștii au revenit la sentimente mai bune și sunt convinși că echipa va începe să urce în clasamentul playout-ului din Liga 1. Totodată, în opinia lor Uhrin a reușit să pună capăt unei perioade de coșmar, atât pentru jucători și cei din club, cât și pentru suporteri: „Un egal la debut și două victorii la rând, după 13 etape în care Dinamo nu mai câștigase în Liga 1. Omul ăsta i-a ajutat pe băieți să pună capăt coșmarului! Sub comanda lui, Dinamo urcă treaptă cu treaptă în Liga 1 și se bate pentru Cupă, acum cu șanse reale. + 1. Suntem norocoși să avem lângă noi un profesionist ca DUȘAN UHRIN!”.

Ba, mai mult, Peluza Cătălin Hîldan face apel către toți suporterii dinamoviști să îl susțină pe ceh și să contribuie financiar pentru deplasarea echipei la Iași: „Trebuie să facem posibilă deplasarea la Iași! Trebuie să le acordăm jucătorilor prima promisă pentru meciul cu Viitorul! HAIDEȚI, CÂINILOR! Ne facem toți partea, 1 bilet costă 5 Lei!”.

ADVERTISEMENT

În final, Peluza Cătălin Hîldan îndeamnă suporterii să devină parte a programului DDB, de care depinde supraviețuirea echipei, în acest final de sezon în care Uhrin Jr. și jucătorii au nevoie de toată susținerea: „Mister are nevoie însă de tot suportul nostru! Dinamo trăiește exclusiv datorită suporterilor săi! NU OPRIM TĂVĂLUGUL ATÂT TIMP CÂT LUPTA CONTINUĂ!

Îi așteptăm pe frații noștri în www.programddb.ro. Antrenorul și jucătorii au nevoie să știe că suntem alături de ei! ÎMPREUNĂ SCOATEM DINAMO LA LUMINĂ!”, se arată în comunicatul motivațional al PCH-ului.

ADVERTISEMENT