Fotbal international

Fanii lui Dinamo Kiev i-au arătat ștreangul lui Mircea Lucescu. “Capul sus, Mister!” FOTO

21.03.2019 | 10:27
Fanii lui Dinamo Kiev iau aratat streangul lui Mircea Lucescu Capul sus Mister FOTO

Fanii lui Dinamo Kiev i-au arătat ștreangul lui Mircea Lucescu, toate acestea după ce antrenorul român în vârstă de 73 de ani a reacționat împotriva lui Valeri Lobanovski, fostul antrenor al lui Dinamo Kiev care a murit pe 13 mai 2002.

Fanii lui Dinamo Kiev i-au arătat ștreangul lui Mircea Lucescu

Il Luce a contestat poziția a șasea pe care Valeri Lobanovski o ocupă în topul celor mai buni atrenori de de fotbal din istorie alcătuit de France Football, lucru care nu a fost pe placul fanilor lui Dinamo Kiev. Membrii grupării “Druizi Dinamo” au postat o imagine controversată pe contul de Facebook.

Fanii care fac parte din gruparea “Druizi Dinamo”, una dintre cele mai vechi din galeria lui Dinamo Kiev, au postat o fotografie pe contul de Facebook în care Mircea Lucescu este alăturat unui ștreang alb-albastru alături de mesajul: “Capul sus, Mister”. Deși reacția acestora a fost una controversată, postarea a primit sute de like-uri.

Postarea fanilor lui Dinamo Kiev în care i-au pus ștreangul lui Mircea Lucescu

De unde a pornit tot conflictul:

Reacția fanilor lui Dinamo Kiev a venit după ce Mircea Lucescu a întrebat de ce legendarul Valeri Lobandovski a fost pus de jurnaliștii de la France Footbal pe locul al șaselea al celor mai valoroși antrenori din istoria fotbalului,.

 “Sunt foarte puţini din estul Europei. Mă surprinde foarte tare poziţia lui Lobanovski. Când a ieşit afară nu a mai avut absolut niciun rezultat. Dacă te uiţi pe alte site-uri, mai ales pe cel al UEFA, eu apar pe locul al doilea, ca număr de trofee. Apar pe locul trei ca număr de prezenţe în cupele europene, nu doar Champions League, şi Europa League Bineînţeles că nu aş fi crezut niciodată că voi fi în acest top. Noi, cei din Est, nu ieşeam, nu aveam niciun fel de informaţie, nu vedeam niciun meci, nu vedeam antrenamente”, a spus Mircea Lucescu, zilele trecute, la Telekom Sport.