Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, la un pas să preia pachetul majoritar: ”Suntem cu un picior în club”

07.07.2020 | 21:16
Fanii lui Dinamo la un pas sa preia pachetul majoritar Suntem cu un picior in club
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București sunt la un pas să preia pachetul majoritar de acșiuni al clubului de la actualul proprietar Ionuț Negoiță.

Anunțul a fost făcut de Andrei Gerea, fost ministru al Economiei și membru ”Elite” în programul DDB al suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Cu aproape 600.000 de euro cotizaţi în acest an la club, suporterii “câinilor” au lansat un nou atac la adresa conducerii dinamoviste formată din Bogdan Bălănescu şi Ionuţ Negoiţă.

Pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo, aproape să ajungă la fani

”’DDB’ are acțiuni și probabil că se va concretiza oferta pentru 7,5%, asta dacă nu batem palma cu domnul Negoiță să luăm tot ce mai e de luat. Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care l-am înaintat domnului Negoiță”, a declarat Andrei Gerea despre intenția fanilor lui Dinamo de a prelua pachetul majoritar.

ADVERTISEMENT

”Suntem în situația în care trebuie să-l semnăm. Cuprinde clauze. Suntem cu un picior în club. Putem declanșa un audit final, care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri. Dacă am continua cu aceste achiziții pe felie, probabil că s-ar mai da niște bani care ar ajunge la echipă”, a spus Gerea la Digi Sport.

”Achiziția va fi făcută pe un leu. Sper să închidem mâine (n.r. – miercuri) acest memorandum. Din momentul acestui memorandum, putem să numărăm 30 de zile și să devenim proprietari ai clubului. Eu sper să nu mai auzim de spanioli”, a menționat acesta.

ADVERTISEMENT

”Toți suporterii trag de Mircea Lucescu, nu cred că vom putea obține mai mult. Să sperăm. Odată cu consolidarea programului și în pasul pentru a prelua Dinamo, să-l avem ca sfătuitor. Noi nu ne lăsăm.

Ne-am deplasat să-i dăm cardul ‘DDB’ domnului Lucescu și acolo era și domnul Badea. Noi suntem grupați în așa zisul board ‘DDB’, care este o titulatură ad-hoc. Noi am cotizat în programul ‘DDB’”, a afirmat Gerea.

ADVERTISEMENT

”Noi, în structura de buget, pe următorii 3 ani, am inclus o dezvoltare la nivelul centrului de copii și juniori. Dinamo a produs mereu jucători de valoare și e păcat să nu continuăm această tradiție. Nu am discutat încă de oameni, de revenirea domnului Răduță”, a încheiat el.

Cele două mari grupuri de suporteri ai echipei Dinamo, ADPD și DDB, s-ar putea uni în viitorul apropiat pentru preluarea clubului Dinamo. Asociația Dinamovişti pentru Dinamo urmează să stabilească în Adunarea Generală dacă se alătura Programului Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan pentru ”un drum comun”.

ADVERTISEMENT