Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, mesaj macabru scris pe zidurile stadionului după demiterea lui Rednic!

04.06.2019 | 09:57
Fanii lui Dinamo mesaj macabru scris pe zidurile stadionului dupa demiterea lui Rednic
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo la finalul sezonului din Liga 1 Betano. Ionuţ Negoiţă a decis să îl dea afară pe omul care a promis reconstrucţia clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. În locul lui Rednic a fost adus Eugen Neagoe, însă fanii “câinilor” nu au trecut aşa de uşor peste demiterea “Puriului”. 

Fanii lui Dinamo, mesaj macabru scris pe zidurile stadionului după demiterea lui Rednic: “Urmaţi-l pe Turcu şi ne-am achitat”

Fanii aveau mari speranţe pentru noul sezon cu Rednic la cârmă, în condiţiile în care antrenorul stabilise strategia de transferuri şi de pregătire a sezonului viitor. “Puriul” chiar a promis o echipă de titlu la Dinamo, însă toate aceste planuri au fost năruite odată cu demiterea sa. Fanii au avut o reacţie dură la adresa patronului Ionuţ Negoiţă şi au scris un mesaj macabru pe zidurile stadionului:

ADVERTISEMENT

“Ne-am săturat cât v-am înjurat
Urmaţi-l pe Turcu şi ne-am achitat
Dinamo
Niciodată n-aţi fost voi”

Referirea este la Vasile Turcu. Fostul acţionar dinamovist şi-a pus capăt zilelor în primăvara anului 2017 din cauza problemelor financiare grave. Nici Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă. Echipa lui Ionuţ Negoiţă a încheiat pe locul 9, cea mai slabă clasare din istorie, fiind depăşită în play-out de Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

De altfel, clasarea din play-out a fost şi unul dintre motivele demiterii lui Mircea Rednic, în comunicatul de presă tăios al conducerii dinamoviste la adresa antrenorului fiind precizat şi acest aspect: „Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare” 

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Fanii lui Dinamo, mesaj macabru scris pe zidurile stadionului după demiterea lui Rednic Urmaţi-l pe Turcu şi ne-am achitat!

Rednic l-a înlocuit pe Niculescu după doar 3 meciuri pe banca tehnică

Suporterii de la Peluza SUD Dinamo şi-au manifestat în mod public suportul pentru Mircea Rednic: “Atât noi, cât şi întreaga suflare dinamovistă, nu mai suportăm bătaia de joc din partea actualei conduceri a clubului. Este strigător la cer să afirmi că vrei să te baţi la campionat şi să apară încă odată sfătuitorii de la RIN şi să distrugă totul într-o singură zi. Dorim să precizăm două lucruri

ADVERTISEMENT

1. Suntem în continuare alături de Mircea Rednic. Nu vom uita sacrificiile pe care le-a făcut. Omul acesta s-a înhămat la o muncă titanică şi considerăm că era ultima noastră speranţă pentru un trofeu în următoarea perioadă.

2. Cerem, încă odată şi sperăm că pentru ultima oară, demisia conducerii, în frunte cu groparul de la RIN. Retrage-te acum şi rămâi doar o amintire sumbră! Tot ce faci acum este să ne umplii pe toţi de ură. Eşti principalul duşman al acestui club şi al acestei echipe!!”, e mesajul celor din Peluza SUD Dinamo.

ADVERTISEMENT
Fanii lui Dinamo
Fanii lui Dinamo, mesaj macabru scris pe zidurile stadionului după demiterea lui Rednic Urmaţi-l pe Turcu şi ne-am achitat!

Mircea Rednic şi-a început cel de-al patrulea mandat de antrenor la Dinamo în luna octombrie. Atunci, Claudiu Niculescu a fost sacrificat de conducerea “câinilor” după doar 3 meciuri la timonă pentru a-i face loc lui Rednic.

  • 2 milioane de euro profit a avut Dinamo în ultimii trei ani
  • 3 antrenori a avut Dinamo în stagiunea precedentă (Florin Bratu, Claudiu Niculescu, Mircea Rednic) 
ADVERTISEMENT