Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, mobilizare generală înaintea meciului cu Botoșani! Vor să umple stadionul

12.02.2019 | 13:34
Fanii lui Dinamo mobilizare generala inaintea meciului cu Botosani Vor sa umple stadionul
ADVERTISEMENT

Ultrașii formației din Ștefan cel Mare au pornit o campanie pe internet prin care vor să strângă cât mai mulți susținători la stadion pentru partida cu una dintre rivalele pentru play-off. Fanii lui Dinamo, mobilizare generală înaintea meciului cu Botoșani!

Suporterii sunt încântați de nouă imagine pe care au arătat-o elevii lui Mircea Rednic, iar șefii se așteaptă la o audiență mult peste media meciurilor de până acum.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo, mobilizare generală înaintea meciului cu Botoșani! PCH, la bine și la rău

“Câinii” visează la o minune: calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano. Victoriile cu Poli Iași și Sepsi, venite în urma unor prestații convingătoare ale băieților lui Rednic, i-a determinat pe ultrași să strângă și mai mult rândurile și să strige adunarea pentru următorul joc din campionat.

Suporterii PCH, care au stat lângă echipă deși rezultatele de pe teren au fost dezastruoase, vor să umple arena din Ștefan cel Mare. În deplasarea de la Sepsi au fost aproape o mie de fani, care au avut bilete în mai multe zone ale stadionului din Sfântu Gheorghe, dar s-au grupat în peluza rezervată lor. Galeria a fost stâlpul de rezistență în momentele grele, iar acum încearcă să dea jucătorilor impulsul decisiv în lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT
Fotbalistii dinamovisti in frunte cu Dan Nistor saluta galeria dupa meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano

Programarea îi favorizează! Șefii speră să fie 7.000 în tribune

Un element important în emulația din rândul suporterilor dinamoviști este legat de ziua în care se dispută meciul cu FC Botoșani. Dacă majoritatea partidelor alb-roșilor de până acum se disputau lunea, jocul împotriva formației moldovene este programat duminică, de la ora 20:00.

În aceste condiții, șefii lui Dinamo speră ca în tribune să fie minimum 7.000 de fani, care să îi ajute pe Montini și colegii lui să câștige partida și să rămână în cursa pentru play-off. Singurul factor care ar putea strica oarecum calculele alb-roșilor este vremea capricioasă. Prognoza pentru duminică este deocamdată una pozitivă, cu o temperatură de 10 grade și fără intemperii.

ADVERTISEMENT
Tags: