Fotbal intern

Fanii lui Dinamo nu mai vor să audă de Cosmin Contra. ”E o mare dezamăgire”

31.01.2021 | 14:11
ADVERTISEMENT

Membrii Asociației ”Doar Dinamo București” se dezic de Cosmin Contra. Din idol, fostul antrenor din Ștefan cel Mare a devenit persona non grata.

Suporterii lui Dinamo îl acuză că Contra că este la fel de vinovat precum presupușii investitori spanioli, pentru situația în care a ajuns al doilea cel mai titrat club de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

Ultima acțiune a lui Cosmin Contra, care s-a adresat comisiilor FRF pentru a-și recupera banii pe care clubul îi datorează, a produs ruptura totală dintre fani și fostul selecționer, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Fanii lui Dinamo nu mai vor să audă de Cosmin Contra: “A susținut acea politică de transferuri”

Demersul lui Cosmin Contra de a-și recupera salariile restante îngreunează și mai mult situația clubului din Ștefan cel Mare. Suporterii îi reproșează fostului antrenor că a fost ”pe mână” cu presupușii investitori iberici.

ADVERTISEMENT

”El a venit, împreună cu Melero, a garantat și acceptat aceste salarii demente, care acum amenință clubul cu falimentul. Ar fi trebuit să nu fie de acord cu acele salarii acordate unor jucători care nu mai jucaseră de foarte mult.

El însă a susținut acea politică de transferuri și acum, după dezastrul pe care l-a provocat, el vrea să-și recupereze banii! E de necrezut. Șerdean, Cortacero, ăștia sunt niște derbedei, dar Cosmin Contra, fost jucător al clubului, să facă așa ceva, e o mare dezamăgire”, a spus la Digisport, Andrei Gerea, membru „Elite” în programul ”DDB”

ADVERTISEMENT

Contra a depus nu unul, ci mai multe memorii

Din informaţiile FANATIK, Cosmin Contra a depus mai multe memorii împotriva lui Dinamo, după ce nu a primit niciun ban în perioada petrecută pe banca echipei. Ultimele două au fost depuse în luna decembrie.

De când clubul a ajuns pe mâna investitorilor spanioli, singurii bani care au intrat în conturile fotbaliștilor au fost cei donați de ”DDB”, cei proveniți din contractele de sponsorizare și din drepturile TV.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deținătorul pachetului majoritar de acțiuni, Pablo Cortacero, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că a virat 5 milioane de euro, reprezentând majorarea de capital, în data de 20 ianuarie. Anterior susținuse că a făcut majorarea de capital la data de 21 decembrie.

ADVERTISEMENT