Sport

Fanii lui Dinamo preferă retrogradarea în locul unui patron ca Gigi Becali. „Supraviețuim curat, prin puterile noastre!”

Fanii-acționari din programul DDB se bucură de faptul că Dinamo este susținută de către suporteri și nu are un patron precum Gigi Becali care ia toate deciziile la FCSB.
17.11.2021 | 18:27
Fanii lui Dinamo prefera retrogradarea in locul unui patron ca Gigi Becali Supravietuim curat prin puterile noastre
Fanii-acționari din programul DDB preferă ca Dinamo să retrogradeze decât să ajungă pe mâna unui patron precum Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Suporterii-acționari înscriși în programul „Doar Dinamo București” fac haz de necazul celor de la FCSB și transmit un mesaj acid la adresa rivalilor dar și de mobilizare pentru „câini”.

Andrei Bendeac, fratele actorului Mihai Bendeac, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj care s-a viralizat rapid în rândul suporterilor lui Dinamo, preluat apoi și de pagina „Programul Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii îl dau pe Gigi Becali drept exemplu de așa nu și preferă lupta pentru evitarea retrogradării

Fanii lui Dinamo au reacționat și ei în urma scandalului-monstru de la FCSB care a adus la plecarea lui Edi Iordănescu și revolta galeriei FCSB, în frunte cu liderul ultrașilor, Gheorghe Mustață.

Andrei și tatăl lui Mihai Bendeac sunt recunoscuți drept suporteri ai lui Dinamo, iar fratele actorului a reacționat print-o postare în urma evenimentelor petrecute la FCSB în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Andrei Bendeac îl consideră pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali, un dictator și preferă ca Dinamo să fie în continuare susținută de suporteri, decât să ajungă pe mâna unui astfel de finanțator: „Sunt nebun dacă spun că prefer situația în care se află Dinamo acum, comparativ cu mizeria asta? Fără identitate, fără antrenor, cu un patron care zici că e rudă cu Mussolini și pretenții să iei mereu campionatul cu maxim de puncte?

No thanks. Îmi plătesc singurel programul DDB, piș ochii tot weekend-ul după ce iar și-o ia Dinamo cu 5-0 și mă trezesc zilnic gândindu-mă că e posibil ca echipa mea să nu mai existe cândva, într-un viitor apropiat. Prefer asta. I’m good”.

ADVERTISEMENT

Postarea a fost preluată de canalul principal de comunicare al DDB: „Nu avem valizele altora, pline cu bani murdari”

Pagina de Facebook „Programul Doar Dinamo București” salută punctul de vedere al lui Andrei Bendeac, iar situația de la FCSB îi face pe „câini” să se mobilizeze și mai mult: „UN MARE ADEVĂR pe care-l exprimă Andrei Bendeac. Nu avem valizele altora, pline cu bani murdari. Supraviețuim curat, prin puterile noastre”.

Suporterii dinamoviști fac un apel către toți cei care vor să susțină financiar Dinamo și îi asigură de transparența și scopul nobil al programului DDB: „Câinilor, poate că unii dintre voi au găsit uneori motive să pună la îndoială planul acesta de salvare a clubului. Nu suntem infailibili și nu facem lucruri perfecte. Dar vă spunem cu inima pe inimă, www.programddb.ro este cel mai onest proiect din tot fotbalul românesc”.

ADVERTISEMENT

„În simplitatea noastră, prin puținul nostru pus mână de la mână, vom reuși să trecem peste toate greutățile. E păcat că mersul nostru înainte a încetinit în ultima vreme. E păcat că ne apropiem cu greu de sold out-uri.
Înțelegem că e greu pentru toți și că drumul e lung, dar vă cerem, cu inima deschisă: NU DAȚI CREZARE MESAJELOR TOXICE care vin din partea celor care au luptat tot timpul împotriva proiectului și împotriva lui Dinamo!

Ne-am întors la biletele virtuale de 5 lei, ca în vremurile bune. Nu contează prețul lor, contează să ne implicăm în număr cât mai mare. Prin aceste bilete, prin cotizațiile DDB, prin efortul suporterilor, Dinamo a rămas în viață până acum. Tuturor câinilor din familia Bendeac, RESPECT! Dinamoviști din tată-n fiu, la bine și la rău”, au scris dinamoviștii într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a programului DDB.

  • 2.500.000 de euro au reușit să aducă fanii din programul DDB în conturile clubului
ADVERTISEMENT