Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, prezenţi şi la Iaşi! Au scandat împotriva conducerii şi l-au înjurat pe Negoiţă

09.08.2019 | 21:35
Fanii lui Dinamo prezenti si la Iasi Au scandat impotriva conducerii si lau injurat pe Negoita

Fanii lui Dinamo continuă războiul cu șefii din Ștefan cel Mare, aceștia fiind prezenți la Iași în număr mare. Aproximativ 100 de dinamoviști, fără însemnele clubului pentru a nu risca o suspendare îi susțin pe jucători. La încălzire fanii i-au aplaudat pe fotbaliști, iar „câinii” de pe teren le-au întors favorul. Imediat după, au început să scandeze împotriva patronului Ionuț Negoiță, dar și împotriva directorului general, Bogdan Bălănescu, căruia i-au cerut demisia.

Fanii lui Dinamo, scandări împotriva conducerii: „Demisia, demisia!”

Fanii dinamoviști nu mai au răbdare cu șefii clubului, pe care îi contestă cu orice ocazie. Cei 100 de dinamoviști au început să-l înjure pe Ionuț Negoiță și să-i ceară demisia directorului general. „Demisia, demisia!”, au început fanii să strige, chiar după ce jucătorii au mers la galerie să o salute. Tensiunile de la Dinamo sunt accentuate, după ce suporterii echipei i-au vandalizat mașina lui Bogdan Bălănescu.

Cei 100 de suporteri au putut intra pe stadionul Politehnicii Iași, fără însemnele echipei, pentru a nu risca o suspendare, decizie venită în urma meciului din prima etapă cu Viitorul Constanța, partidă în care Dinamo a pierdut cu scorul de 5-0 și în urma căreia fanii au intrat pe teren.

Jucătorii dinamoviști speră la un rezultat pozitiv în meciul cu ieșenii, pentru a mai putea liniști divergențele dintre suporteri și conducerea clubului. La partida dintre Dinamo București și Poltehnica Iași sunt prezenți în jur de 7000 de fani pe stadion.