Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, protest inedit din cauza lui Pablo Cortacero: ”E un om de paie”

18.01.2021 | 16:15
Fanii lui Dinamo protest inedit din cauza lui Pablo Cortacero E un om de paie
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au lansat un protest inedit la adresa produselor de marcă spaniolă din cauza promisiunilor neonorate ale lui Pablo Cortacero.

La finalul meciului pierdut în fața Chindiei Târgoviște,  antrenorul Jerry Gane i-a atacat din nou pe investitorii spanioli care au adus clubul într-o situația dramatică.

ADVERTISEMENT

Singurii care încearcă salvarea clubului sunt suporterii, prin Programul DDB, iar pentru întâlnirea împotriva Chindiei au vândut aproape 55.000 de bilete virtuale.

Promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero i-au făcut pe fanii lui Dinamo să înceapă un protest

Însă, fanii lui Dinamo încearcă din răsputeri să-i îndepărteze de la club de Pablo Cortcaero și apropiații săi, iar în ultima acțiune au lansat un protest prin care anunță că vor boicota toate produsele de marcă spaniolă, fiind nemulțumiți de faptul că Ambasada Spaniei la București nu le-a oferit niciun răspuns la întrebările adresate.

ADVERTISEMENT

”Le strigăm lui Melero, lui Cortacero, lui Couto, lui Rufo și tuturor celor care fac parte din acest grup infracțional organizat: ‘Hoților! Noi tot vom salva Dinamo din mâinile voastre, dar ne pare rău că niciunul din milioanele de români care știu ce-ați făcut nu se vor mai atinge de vreun lucru care vine din Spania’”, începe mesajul postat de suporteri pe pagina de Facebook.

”În afară de plângerile penale care-i așteaptă pe toți săpașii, se mai întâmplă ceva. Un fenomen care se va rostogoli și va fi greu de ținut în frâu. Asta după ce sute de suporteri au scris Ambasadorului Spaniei, au cerut un răspuns și au fost ignorați cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Ne-au scris câțiva câini care astăzi vor merge la banca spaniolă unde au conturi deschise. Vor închide totul și se vor muta la alte bănci. Ne-au scris tineri care au printat zeci de mii de stickere pe care scrie ‘Made in Spain? NO, GRACIAS! Jos labele de pe Dinamo!’ Acum împânzesc orașele cu așa ceva”, notează fanii.

Fani Dinamo protest Pablo Cortacero

Suporterii cer intervenția autorităților și aduc acuze grave

”E greu cu câinii! E FOARTE GREU! Nu doar pentru că suntem mulți, ci mai ales pentru că suntem implicați și pentru că suntem creativi. Unii vor spune ‘Ce treabă are Spania cu Cortacero!?’ Tocmai asta e ideea. Cortacero e un om de paie, un paravan al unor personaje influente din fotbalul spaniol.

ADVERTISEMENT

L-au pus pe papagal în față și dacă noi ne luptăm doar cu el, ei și-au atins scopul. Tocmai pentru asta e pus acolo. Să încaseze el și toți profitorii să-și vadă liniștiți de spălarea de bani și de distrugerea unui club de tradiție din Europa.

NU NE MAI ATINGEM DE NIMIC ROȘU ȘI GALBEN! Vom mânca și corcodușe dacă e nevoie, doar ca să vedem cum se strică pe tarabe fructele care vin din Spania. Made in Spain? NO, GRACIAS! JOS LABELE DE PE DINAMO!”, continuă postarea ”câinilor”.

Fani Dinamo protest Pablo Cortacero

”Solicităm autorităților din România să se autosesizeze în legătură cu ceea ce se întâmplă la Dinamo! Culmea, chiar la clubul din curtea Ministerului de Interne. Apreciem că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de: Înșelăciune, art. 244 CP; Gestiune frauduloasă în formă agravată, art. 242, alin. 1 și alin. 3; Constituire de grup infracțional organizat, art 367 CP; Spălare de bani. Cerem ca fostul acționar majoritar, alături de toți cei implicați în tranzacția vânzării clubului, să fie audiați ca martori”, se încheie mesajul.

ADVERTISEMENT