Sport

Fanii lui Dinamo, puși în gardă de problemele de la Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor: ”Să fim toți cu o oră înainte de meci”

Liverpool - Real Madrid a început cu întârziere din cauza faptului că spectatorii au venit cu întârziere la stadion, iar acest lucru i-a speriat pe fanii lui Dinamo înaintea duelului cu U Cluj.
28.05.2022 | 23:50
Fanii lui Dinamo pusi in garda de problemele de la Liverpool  Real Madrid finala Ligii Campionilor Sa fim toti cu o ora inainte de meci
Liverpool - Real Madrid a început cu întârziere din cauza faptului că spectatorii au venit cu întârziere la stadion, iar acest lucru i-a speriat pe fanii lui Dinamo înaintea duelului cu U Cluj. Sursă Foto: Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo
ADVERTISEMENT

Finala Ligii Campionilor a fost decalată cu 36 de minute după ce au fost probleme cu turnicheții de la Stade de France, dar și din cauza incidentelor.

Problemele de la Liverpool – Real Madrid i-a speriat pe fanii lui Dinamo

Toate aceste probleme de la meciul Liverpool – Real Madrid i-a pus în gardă pe fanii lui Dinamo, care le-au cerut tuturor celor care vor fi prezenți la stadion pentru duelul cu Universitatea Cluj, din manșa retur a barajului de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, să vină din timp la stadion.

ADVERTISEMENT

”Kick-off DELAYED. MÂINE SĂ FIM TOȚI CU O ORĂ ÎNAINTE LA STADION! E ditamai Finala Champions League, între giganții fotbalului, Liverpool și Real Madrid. Startul partidei este amânat cu peste 20 din cauza accesului greoi pe porțile stadionului.

Mii de suporteri sunt încă pe afară. Nu contează cine câștigă dintre cele două, mai ales că au câștigat o mulțime de trofee UCL. În seara asta vor ajunge la un total de 20 de Cupe ale Campionilor/UCL împreună!

ADVERTISEMENT

Ce contează pentru noi este să nu avem aceleași probleme la intrarea în stadion, mâine seară. Mai ales că avem prea puține căi de acces și un sistem de turnicheti învechit. VENIȚI DIN TIMP, PREGĂTIȚI SĂ CÂNTAȚI PÂNĂ LA FINAL, INDIFERENT DE VREME ȘI DE EVOLUȚIA SCORULUI!”, este postarea făcută de PCH pe pagina de Facebook.

Fani Dinamo problemele Liverpool - Real Madrid

Steliano Filip, reprimit în lot

FANATIK a aflat că Dinamo a epuizat toate biletele cu patru zile înainte de meciul salvării cu Universitatea Cluj, iar tichetele nici nu au mai ajuns să fie comercializate la casele de la stadion, lucru fără precedent după Revoluție.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Jonathan Rodriguez și Mirko Ivanovski au prins lotul pentru Dinamo – U Cluj. Mijlocaşul împrumutat de la CFR Cluj a făcut infiltraţii în ultimele trei zile şi se regăseşte pe lista jucătorilor pentru meciul care se va juca duminică, de la ora 21:00.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Dusan Uhrin luase o măsură incredibilă cu câteva zile înainte de manşa retur dintre Dinamo şi U Cluj, după ce îl lăsase în afara lotului pe Steliano Filip.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Steliano Filip a fost reprimit în lotul pentru returul lui U Cluj după o discuţie în vestiar, însă fundaşul de 28 de ani nu va fi titular. Acesta va fi rezerva lui Andrei Radu în meciul de duminică seară.

ADVERTISEMENT