Stiri sportive

Fanii au luat foc: “Să nu ne facem necropsia în Ghencea!”

Înfrîngerea pe final cu Viitorul Constanţa, 1-2, i-a enervat pe fanii dinamovişti! Discuţiile au explodat pe forumurile suporterilor dinamovişti. Printre cei mai vehemenţi contestatari ai...
24.02.2014 | 00:13
Fanii au luat foc Sa nu ne facem necropsia in Ghencea

Înfrîngerea pe final cu Viitorul Constanţa, 1-2, i-a enervat pe fanii dinamovişti! Discuţiile au explodat pe forumurile suporterilor dinamovişti. Printre cei mai vehemenţi contestatari ai echipei este chiar Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei.

“Nu mă aşteptam ca Stoican să pregătească aşa prost meciul!”

Mihnea Ionescu îi atacă fără menajamente pe oficialii din Groapă, deranjat de transferurile făcute de Dinamo, dar şi de numirea lui Stoican pe banca echipei. Noi înţelegem conceptul de reconstrucţie pînă la un anumit punct. Nu poţi face treabă cu jucători tineri, dar şi cu un antrenor tînăr. Stoican a fost pus la Dinamo în condiţiile în care asta e prima dată cînd el antrenează la un nivel ridicat! Ne trebuie un director tehnic cu experienţă ca să facem treabă. Anghelache a stat lîngă Alexe în tribună şi a mimat îngîndurarea. Eu nu spun că a fost blat pe faţă, dar nu mă aşteptam ca Stoican să pregătească aşa prost meciul ăsta”, a declarat Mihnea Ionescu.

“Negoiţă ne-a salvat şi ne dă de mîncare ce vrea!” 

Mihnea Ionescu este supărat şi pe Ionuţ Negoiţă. Liderul suporterilor spune că fanii din Ştefan cel Mare nu sînt respectaţi şi dă şi un exemplu în acest sens. “Un club ca Dinamo nu-şi respectă suporterii. Păi un sfert din cei 12.000 au intrat abia în minutul 30. Se poate aşa ceva? Să vă explic cam cum e relaţia dintre noi şi domnul Negoiţă. El ne-a salvat de la moarte şi acum ne dă de mîncare ce vrea! Dacă vrea să ne dea cartofi, asta ne dă! Şi dacă cineva spune ceva, el ne va aminti că fără el venea prăpădul, ca la Rapid. Nu poţi să renunţi atît de uşor la jucători buni doar pentru că tu considerai că salariile sînt prea mari. Sper să nu facem necropsia după meciul din Ghencea”, a comentat Mihnea Ionescu pentru FANATIK.RO. 

“Nu se poate performanţă cu jucători de liga a treia”

Greşelile decisive ale lui Cioinac, atît cea de la faza autogolului, cît şi la penalty-ul provocat, l-au adus pe noul transfer al lui Dinamo în dizgraţia fanilor. În mediul virtual, foarte mulţi fani au considerat că presiunea pe umerii jucătorului de 23 de ani a fost una imensă, în condiţiile în care meciul cu Viitorul a fost primul pentru el în Liga 1. “Nu am văzut dăruire deloc în meciul ăsta, fraţilor!”, a scris un suporter pe pagina de facebook a grupului Ultras Tei.  Părerile sînt mult mai vehemente pe pagina Dinamomania: “Nu putem face performanţă fără bani!”, a reacţionat Paraschiv Claudiu. Acesta este completat de un alt suporter care face referire la fotbalistul care a greşit la ambele faze de gol, dar şi la conducere: “Avem jucători de Liga a 3 si un patron care nu cunoaşte fenomenul” (Florin Andrei). Derby-ul cu Steaua le dă de gîndit suporterilor: “Măcar la bătaie să îi batem pe stelişti, la fotbal ne mai trebuie o echipă în plus”.

Îl regretă pe Borcea 

Mulţi dintre fani prevăd un deznodămînt trist al meciului din Ghencea: “Gata cu ironiile ieftine! Echipa joacă slab, foarte slab. Sîmbătă seara ne va fi ruşine că sîntem dinamovişti”, a fost reacţia unui suporter. Mai mult de atît, fanii regretă vechea conducere: “Trist,  cred că toţi dinamoviştii îi simt lipsa lui Borcea”.