Fotbal intern

Fanii lui Dinamo râd de Pablo Cortacero: au strâns o sumă imensă în șapte zile. Meciul cu Chindia e sold out

16.01.2021 | 14:47
Fanii lui Dinamo rad de Pablo Cortacero au strans o suma imensa in sapte zile Meciul cu Chindia e sold out
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo râd de Pablo Cortacero, care tot promite mărirea de capital, și s-au mobilizat excelent în ultima săptămână. „Câinii” au strâns o sumă importantă, ținând cont de durata scurtă de timp și posibilitățile celor din board-ul DDB.

Pe Dinamo o paște falimentul, iar fanii dinamoviști încearcă cu disperare să țină clubul în viață. Într-un comunicat postat pe facebook, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că în ultima săptămână, pentru meciurile cu Hermannstadt și Chindia, a strâns 55.000 de euro din vânzarea de bilete virtuale.

ADVERTISEMENT

Astfel, în ziua meciului împotriva celor de la Chindia Târgoviște, toate bilelte puse în vânzare online au fost epuizate, după o mobilizare generală a suporterilor, care au cumpărat în doar câteva ore ultimele zece mii de bilete.

Fanii din programul DDB îl amenință pe Pablo Cortacero

Fanii lui Dinamo îl amenință pe Pablo Cortacero și pe toți cei care îi doresc răul echipei din Ștefan cel Mare: „Tăvălugul DDB nu poate fi oprit”, a fost anunțul ferm al celor care speră până în ultima clipă că pot salva clubul de la faliment.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au un mesaj extrem de dur pentru acționarul majoritar al lui Dinamo: „Tăvălugul nu se va opri până nu-i va nivela și pe infractorii care încearcă să jefuiască și să distrugă clubul. Vor cădea în groapă toți cei care încearcă să ne îngroape. Și tăvălugul va trece peste…”, a fost anunțul celor din PCH.

În cadrul aceluiași comunicat, PCH încearcă să mobilizeze fanii lui Dinamo, pentru a îi întâmpina pe jucători în Ștefan cel Mare, așa cum au obișnuit înaintea meciurilor de pe teren propriu: „De acum, nimeni nu ne mai poate opri! Iar la 18:30, toți bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe Barbu Văcărescu!”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo cred cu tărie că pot ține singuri clubul

Suporterii din programul DDB, și nu numai, au dorit să demonstreze prin acțiunile de la meciurile cu Hermannstadt și Chindia, că pot ține singuri clubul, după ce au reușit să ajungă la un acord și cu trei jucători care vor continua la echipă, în frunte cu Diego Fabbrini, care și-a prelungit chiar contractul cu un an de zile.

Astfel, „câinii” demonstrează încă o dată că preluarea clubului de la Pablo Cortacero nu e doar o poveste pentru copii: „Avem dovada că putem ține echipa: 55.000 de euro într-o săptămână numai din bilete! Ca la noi, la nimeni. Suntem altfel, din altă plămădeală. Dinamo are cei mai frumoși suporteri! Oameni care înțeleg ce înseamnă solidaritatea într-un moment greu. Criza prin care trecem, în loc să ne doboare, ne face mult mai puternici”.

ADVERTISEMENT

Arena Națională va fi în premieră „sold out” cu Chindia: 54.000 de bilete vândute

În premieră, Arena Națională va fi „sold out” la un meci! Nicio altă echipă nu a reușit o asemenea performanță, care trebuie luată în seamă, chiar dacă meciul se dispută fără spectatori. Astfel, din informațiile FANATIK, fanii nu se opresc aici și au găsit o altă soluție ingenioasă pentru a mai strânge bani înainte de meci și chiar pe durata partidei cu Chindia. Astfel, alte 10.000 de tichete hot dog+bere, în valoare de 3 lei fiecare, au fost scoase la vânzare, pentru a continua o tradiție împământenită la meciurile disputate pe teren propriu.

Acestea vor rămâne în vânzare pe tot parcursului meciului în aceeași idee haioasă, iar până în acest moment s-au vândut 1463 de hot dogi și 771 de beri, adică o sumă de 6702 RON, la care se mai adaugă nu mai puțin de 270.000 de RON din vânzarea celor 54.000 de bilete. În total, fanii au strâns până în acest moment 276.702 de lei, printr-o acțiune fără precendent.

Fanii dinamoviști vor să continue tradiția la fiecare meci din Casa Pariurilor Liga 1 și vor să cumpere bilete online în număr foarte mare: „Este foarte important să ne păstrăm obiceiul din săptămâna aceasta și să luăm bilete la fiecare meci. Este foarte bine că a crescut numărul de cumpărători unici.” Odată cu construcția noului stadion din Ștefan cel Mare, fanii se așteaptă ca sumele strânse la fiecare partidă să fie mult mai mari: „Tăvălugul începe să niveleze tot și nu se va opri până nu va da jos Velodromul, pentru a face loc Noului Stadion Dinamo. Să vedeți atunci sold out-uri pe noul stadion! Să vedeți meciuri cu public la care va fi nevoie să prezinți cardul de socios ca să poți prinde un bilet. Așa este la marile cluburi”.

ADVERTISEMENT