Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, răspuns dur pentru Dorin Șerdean: ”Trebuie făcute plângeri pentru înșelăciune”

18.12.2020 | 21:30
Fanii lui Dinamo raspuns dur pentru Dorin Serdean Trebuie facute plangeri pentru inselaciune
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București i-au oferit un răspuns dur președintelui executiv Dorin Șerdean, după ce acesta i-a acuzat de faptul că încearcă sătulbure apele.

Șerdean a avut mari probleme de a intra pe stadion la meciul cu CFR Cluj, el fiind oprit la intrare de doi stewarzi, și a dat vina pe suporteri. În cele din urmă, după câteva minute de negocieri, oficialul a fost lăsat să intre în stadion.

ADVERTISEMENT

FANATIK a scris la finalul lunii noiembrie cum doi dintre cei mai importanți membri PCH, Elias Bucurică și Nicu Tararache, au avut o reacție dură la adresa lui Dorin Șerdean, omul lui Pablo Cortacero, la ședința Consiliului de Administrație.

Răspuns tăios pentru Dorin Șerdean din partea fanilor lui Dinamo

După ultimele declarații ale lui Dorin Șerdean, fanii lui Dinamo i-au dat un răspuns acid prin vocea lui Andrei Gerea, fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și membru în programul DDB.

ADVERTISEMENT

”Orice om le-ar fi prezentat scuze fanilor și l-ar fi convins pe Pablo Cortacero să vândă și să ne lase să revenim la situația de dinaintea spaniolilor. Echipa e într-o situație extrem de gravă și își poate reveni doar datorită fanilor”, a declarat Gerea la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Mă gândesc că ar trebui făcute niște plângeri la Oficiul Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor sau la alte instituții abilitate, care pot vedea de unde vin sumele astea și cine le-a dat. Să fie făcute plângeri pentru înșelăciune, pentru că asta au făcut spaniolii. Cu asta s-au ocupat”, a continuat fostul minustru.

ADVERTISEMENT

”Sper să nu se afle că cineva a dorit să falimenteze clubul și că tot ce s-a întâmplat a fost o strategie a unora care vor să falimenteze Dinamo și să preia clubul în alte condiții. Dacă mergem pe această teorie, am putea crede că fostul acționar (n.r – Ionuț Negoiță) vrea să falimenteze clubul, ca să șteargă niște urme de pe acolo.

Ori cineva care își dorește să cumpere clubul. Asta dacă mergem pe acest scenariu. Dacă eliminăm teoria conspirației, atunci e teoria prostiei, din partea unora care să fie norocoși că ajung acasă și nu se rătăcesc pe drum”, a încheiat Andrei Gerea.

ADVERTISEMENT

Fosta mare glorie a ”câinilor”, Cornel Dinu,  i-a atacat și el fără perdea pe actualii conducători ai clubului și este de părere că președintele executiv Dorin Șerdean a pus la punct toate detaliile prin care gruparea a ajuns la spanioli.

ADVERTISEMENT