Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, reacţii acide după înfrângerea cu Voluntari: “Uhrin este penibil” / “Ne batem la retrogradare”

09.02.2020 | 19:44
Fanii lui Dinamo reactii acide dupa infrangerea cu Voluntari Uhrin este penibil  Ne batem la retrogradare
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a câștigat meciul de pe teren propriu cu Dinamo, 2-1. Pentru ilfoveni au marcat Cătălin Țîră (76) și Alexandru Tudorie (81), în timp ce pentru „câini” a înscris Deian Sorescu (38). Fanii dinamoviști au răbufnit și au avut mai multe reacții acide la adresa echipei prin intermediul rețelelor de socializare.

Reacțiile acide ale fanilor lui Dinamo, după înfrângerea cu FC Voluntari

Fanii lui Dinamo nu au putut accepta faptul că echipa lor a fost învinsă cu 2-1 de FC Voluntari, deși au condus cu 1-0 până în minutul 76. Suporterii „câinilor” au avut mai multe reacții acide la adresa echipei, dar și antrenorului.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au reacționat pe site-ul „dinamomania”: „Azi am aflat că ne batem la retrogradare, iar săptămână viitoare ne bate urât FCSB”, „Nu am mai jucat nimic din minutul 60. Băieţii o ardeau la alibi. Păi mi-am adus aminte cum am jucat în anul ăla cu Contra meciurile alea de calificare. Rupeau terenul.

„Uhrin a văzut că am avut două lovituri de la 11 metri. Pe bune? Uhrine, dacă dai vina pe arbitraj, esti penibil! Prunea ar fi dat vina pe gazon, tu pe arbitru. Penibilii ăştia decid la Dinamo”, a fost un alt mesaj postat de fanii dinamoviști.

ADVERTISEMENT

„Dinamo e precum un bolnav de cancer în fază terminală”

Mesajele „câinilor” au fost foarte dure și numeroase, mai ales că echipa ratează pentru a treia oară consecutiv intrarea în play-off: „Dinamo e precum un bolnav de cancer în fază terminală. Nimic, absolut nimic, nu ne mai poate salva.

„În fiecare an clubul se îndepărtează și mai mult de minima performanță de a lupta pentru primele şase echipe, unde chiar și asta ar trebui sa fie o rușine”.

ADVERTISEMENT

Meciul ăsta a fost pierdut de Uhrin, părerea mea, l-a făcut Teja şah mat în repriza a doua. 

Putem sa-i gasim nod in papura si lui Uhrin, dar cand ai un lot format din jucatori care parca, fotbalistic vorbind, sunt facuti de aceeasi mama usuratica, atunci vina lui e mai mica si decat a lui Tyson.

Pur si simplu nu are cu cine. Clubul ăsta este pe perfuzii”, au fost alte reacții venite din partea fanilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
  • 9 este locul pe care îl ocupă Dinamo în Casa Pariurilor Liga, cu 31 de puncte în 24 de etape
Tags: