Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, revoltați după ultima promisiune neonorată a spaniolilor: ”Timpul lui Pablo Cortacero s-a încheiat!”

10.12.2020 | 09:57
Fanii lui Dinamo revoltati dupa ultima promisiune neonorata a spaniolilor Timpul lui Pablo Cortacero sa incheiat
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București sunt revoltați după ultima promisiune neonorată a investitorilor spanioli și anunță un plan de salvare a clubului prin ”Programul DDB”.

La începutul acestei săptămâni, Pablo Cortacero i-a trimis un mesaj pe whatsapp căpitanului Ante Puljic că miercuri va vira 1,5 milioane de euro, dar termenul a trecut și banii nu au ajuns în cont.

ADVERTISEMENT

Suporterii din PCH vor să continue să se implice la echipă, ajutând-o chiar și financiar pentru a depăși perioadă grea pe care Dinamo o traversează. Aceștia au pus în vânzare tichete pentru meciul cu Poli Iași la 5 lei bucata.

Revolta fanilor lui Dinamo față de Pablo Cortacero

Fanii lui Dinamo au început revolta împotriva investitorilor spanioli și au postat un mesaj pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo cu titlul: ”ULTIMA PROMISIUNE a lui Cortacero a EXPIRAT. Intră în scenă ProgramDDB”.

ADVERTISEMENT

”În urmă cu câteva zile, patronul spaniol le-a trimis mesaje jucătorilor pe whatsapp, spunându-le că miercuri intră banii. 1,5 milioane euro. Miercuri, adică AZI (n.r. – ieri). ‘Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă mai credeți niciodată. Este ultima mea promisiune’, spunea Cortacero”, scriu suporterii.

”Avem de-a face cu o DUBLĂ PROMISIUNE: -Prima e legată de bani și tocmai a expirat. -A doua însă, sună foarte interesant: ‘Este ULTIMA mea promisiune’. Asta e ușor de îndeplinit. Mai ales că e GRATIS”, continuă postarea fanilor.

ADVERTISEMENT

”Este al 9-lea mesaj primit de jucători în ultimele două luni. Toate cu subiectul ‘Proxima semana’. Dacă acesta este ultimul mesaj, ultima promisiune, tot e un câștig. Ține-te de cuvânt, domnule Cortacero! Ai promis! Jucătorii nu merită să fie luați peste picior la nesfârșit!

Ce spun jucătorii: ‘De la patron am primit numai mesaje cu vorbe goale. De la suporteri am primit toți banii din biletele virtuale. E o mare diferență’. Timpul lui Pablo Cortacero s-a încheiat!”, notează suporterii ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Planul fanilor de a salva clubul

”IATĂ CARE ESTE PLANUL NOSTRU. Membrii DDB sunt invitați să voteze pe Platforma www.programddb.ro în legătură cu PLANUL DE SALVARE pe care îl explicăm mai jos. Sesiunea de vot va începe în jurul orei 23:55 și se va încheia vineri la ora 10:00.

Veți fi întrebați dacă sunteți de acord ca banii pe care îi avem în contul DDB și banii care se vor strânge prin vânzarea de bilete să fie folosiți pentru a SALVA DINAMO DE LA COLAPSUL FINANCIAR. Pe 25 noiembrie am înaintat o ofertă de împrumut care a fost refuzată de actualul acționar majoritar.

Întrucât nu dorim ca banii membrilor să fie gestionați de actuala conducere executivă, prin Alex Couto, vom face în așa fel încât alegem ca suma împrumutată să fie garantată cu prima tranșă eligibilă din drepturile tv. ATENȚIE, BANII VOR FI DAȚI SUB FORMĂ DE ÎMPRUMUT PÂNĂ ÎN IANUARIE, când vor fi recuperați din drepturile tv.

Dacă noi nu facem asta, banii din drepturile tv îi revin lui Cortacero, care ultima dată, din drepturile tv, și-a plătit doar prietenii din staff. Pentru evitarea colapsului este vital ca la sfârșitul lui decembrie să nu avem datorii către jucători. Nu îl ajutăm pe Cortacero prin acest împrumut. Niciun ban nu va ajunge la el sau la staff-ul lui. Este vorba de evitarea falimentului. Apoi ne vom ocupa și de cei ce ne-au adus în pragul falimentului.

Iată pașii urmați până acum și pașii pe care îi vom parcurge de aici înainte:

  • 1. DDB a plătit prime în valoare de 70.000 lei după meciul cu Viitorul.
  • 2. Astăzi s-au plătit alți 70.000 lei ca prime pentru victoria de la Pitești.
  • 3. Banii din bilete, care până acum se dădeau ca prime, se vor da ca parte din salariu.
  • 4. Jucătorii au fraternizat cu suporterii.
  • 5. De câteva zile se discută intens cu fiecare jucător în parte despre reducerile salariale.
  • 6. Majoritatea jucătorilor au înțeles că depunerea memoriilor la FIFA ar însemna falimentul clubului și imposibilitatea de a primi banii din contract.
  • 7. Jucătorii au acceptat să căutăm împreună soluții pentru a evita falimentul.

Noi vom face tot posibilul pentru stingerea litigiilor, iar ei vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga puncte în meciurile care urmează. DDB trebuie să repare ce au stricat alții. Și asta are un preț. Vino lângă noi să salvăm Dinamo! Înscrie-te în www.programddb.ro pentru că aceasta este singura soluție de salvare! Fiecare leu contează! Fiecare bilet cumpărat, fiecare sold out înseamnă SALVAREA LUI DINAMO!”, se mai arată în postarea suporterilor.

ADVERTISEMENT