Sport

Fanii lui Dinamo se înclină în fața lui Alexandru Răuță. ”Un exemplu pentru cei tineri!”

Dinamo și Rapid au terminat la egalitate 1-1 derby-ul din etapa a 13-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, meci în care Răuță a ținut asistența cu sufletul la gură.
25.10.2021 | 18:31
Fanii lui Dinamo se inclina in fata lui Alexandru Rauta Un exemplu pentru cei tineri
ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță a insistat să joace în derby-ul cu Rapid deși avea probleme medicale. Dinamovistul a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță în minutul 37 al întâlnirii.

La o fază în care nu participa efectiv la joc, fotbalistul s-a întins pe gazon și a cerut ajutor de specialitate. Medicii au intervenit imediat și l-au transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, mesaj de susținere pentru Alex Răuță

Momentul în care Alexandru Răuță s-a întins pe gazon le-a reamintit fanilor din tribune de alte episoade de tristă amintire pentru suflarea dinamovistă.

Deși a simțit dureri în piept și o stare de rău, fotbalistul a insistat să intre pe teren. Nu și-a putut ajuta echipa până la capăt, iar gestul lui i-a sensibilizat pe fanaticii suporteri ai echipei Dinamo.

ADVERTISEMENT

”RESPECT, ALEX RĂUȚĂ!

Am avut un antrenor care a abandonat echipa după ce a îngropat-o în datorii. Simțea o durere în piept și una în cot. Am văzut și jucători care nu riscă nici măcar o alunecare.

Dar există și altfel de oameni. Răuță este unul dintre ei. A intrat pe teren deși simțise că ceva nu e în regulă, doar pentru a ajuta echipa.

ADVERTISEMENT

Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu. Acesta este exemplul pe care jucătorii cu experiență trebuie să-l dea celor tineri.

Suntem cu gândul la tine, Alex! Sperăm să revii cât mai repede pe teren. Avem atâta treabă de făcut pentru Dinamo!”, au transmis ultrasii din facțiunea DDB Italia, printr-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Primele examinări de specialitate nu indică vreo problemă cardiacă

Oficialii din Ștefan cel Mare au ținut permanent legătura cu medicii, pentru a afla noutăți despre starea de sănătate a lui Alexandru Răuță.

Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a ținut să-i liniștească pe fotbaliștii dinamoviști, pe antrenorul Mircea Rednic și pe fanii are au așteptat cu înfrigurare vești despre mijlocașul de 29 de ani.

Iuliu Mureșan spune că jucătorul nu are probleme cardiace, iar testul anti-COVID a fost de asemenea negativ. Însă, Răuță va fi supus în următoarele zile unor amănunțite teste pentru a se descoperi cauza care a generat problemele fotbalistului.

Dinamo va evolua, marți, în Cupa României cu FC Argeș, iar duminică are meci greu în Liga 1 Casa Pariurilor, în deplasare, la Sepsi Sfântu Gheorghe însă, cel mai probabil Răuță va fi menajat.

ADVERTISEMENT