Fotbal intern

Fanii lui Dinamo și cei ai Rapidului pregătesc derby-ul din Liga 2! Pare banc, dar e adevărat

05.12.2018 | 16:12
Fanii lui Dinamo si cei ai Rapidului pregatesc derbyul din Liga 2 Pare banc dar e adevarat
ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo își dau din nou în petec, după ce cu o seară înainte au făcut haz de necaz la ultima înfrângere a trupei din Ștefan cel Mare, în compania lui CFR Cluj, scor 0-3. Acum, „câinii” au creat un eveniment pe rețelele de socializare în care invită suporterii pe Arena Națională, la un derby jucat la matinal, în compania rivalilor din Giulești.

„Dinamo – Rapid (derby Divizia B 2019/2020)” se cheamă evenimentul pe care l-au organizat microbiștii pe facebook. Partida ar urma să aibă loc pe 3 august 2019, de la ora 11:00, chiar pe Arena Națională, anunță fanii pe rețeaua de socializare. Evenimentul reprezintă o ultimă poantă a suporterilor lui Dinamo, nervoși pe insuccesele echipei favorite din ultima perioadă. Și marți seara, la meciul cu CFR Cluj, fanii dinamoviști și-au luat peste picior favoriții. Un fan al „câinilor” i-a cerut lui Mircea Rednic să intre el pe teren în locul lui Sergiu Hanca: „mă încâlzesc de două etape să intru pe teren”. Alt fan s-a inspirat din prestațiile echipei de handbal masculin: „mai bine îl scoatem pe Penedo și băgăm un alt jucător de câmp”.

ADVERTISEMENT
Marius Niculae, Kamil Bilinski și Alexandru Marc, bucuroși după un gol marcat la ultimul Dinamo – Rapid

Dinamo și Rapid chiar s-ar putea întâlni în Liga 2. Cum arată acum clasamentele

Gluma-i glumă, dar situațiile celor două echipe din clasament fac posibilă o întâlnire în a doua divizie de fotbal din România. În acest moment Dinamo București se află pe locul 11 după 18 etape, cu 18 puncte, un singur punct peste Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, ocupantele locului de baraj și al primului loc retrogradabil. De partea cealaltă, după 15 etape, FC Rapid București se află pe primul loc în seria a 3-a a Diviziei C, cu 38 de puncte, 4 peste principala urmăritoare, Unirea Slobozia.

Ultima partidă dintre Dinamo București și Rapid s-a jucat în aprilie 2015, în Liga 1 Betano. Atunci „câinii roșii” au câștigat cu 2-0, după un autogol al cehului Pavel Cmovs și un gol înscris de Bogdan Gavrilă.

ADVERTISEMENT