Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, tot mai implicați la club. Au plătit un salariu restant jucătorilor

06.01.2021 | 17:35
Fanii lui Dinamo tot mai implicati la club Au platit un salariu restant jucatorilor
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București sunt tot mai implicați la club și au anunțat că au plătit un salariu restant anumitor jucători de la prima formație, dar și la cei de la echipa a doua.

Suporterii din programul DDB au precizat că vor semna două super contracte, prin care vor face rost în fiecare an de suma de 800 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, singurii bani care au ajuns la ”câinii roșii” au fost cei primiți de la suporteri, după ce Pablo Cortacero și-a încălcat promisiunile.

Jucătorii lui Dinamo au primit un salariu restant de la fani

Într-un anunț făcut pe pagina de Facebook Peluza Catalin-Hildan, fanii lui Dinamo au dat o veste bună prin faptul că au plătit un salariu restant pentru câțiva jucători din lotul lui Jerry Gane, dar și pentru cei de la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

”DDB a achitat astăzi un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. Totodată, DDB a achitat astăzi un salariu și la echipa a II-a”, se arată în mesajul suporterilor.

”DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluții în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo. Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detalii”, se mai scrie în mesajul fanilor.

ADVERTISEMENT

Fani Dinamo salariu restant

Fundașul senegalez Abdoulaye Ba, în vârstă de 30 de ani, care a bifat trei meciuri pentru Dinamo în care nu a marcat niciun gol, și-a luat la revedere de la colegii săi printr-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

Fostul președinte al ”câinilor”, Florin Prunea, a dat un verdict clar cu privire la situația prin care trece în acest moment clubul Dinamo. Fostul portar consideră că Pablo Cortacero caută să vândă clubul din “Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea unui nou an au apărut și noile promisiuni ale lui Pablo Cortacero, fostul jucător al lui Dinamo, Ciprian Marica, declarând că a vorbit cu acesta chiar de Sărbători prin telefon.

ADVERTISEMENT
Tags: