Fotbal intern

Fanii lui Dinamo, proteste macabre față de Ionuț Negoiță. Ce i-au adus la hotelul Rin

05.06.2019 | 08:47
Fanii lui Dinamo proteste macabre fata de Ionut Negoita Ce iau adus la hotelul Rin

Fanii lui Dinamo sunt extrem de furioși pe patronul echipei, după ce acesta l-a înlăturat pe antrenorul Mircea Rednic. După ce au protestat, scriind un mesaj macabru pe zidurile stadionului Dinamo, urându-i lui Negoiță să aibă soarta unui alt fost acționar al echipei din Ștefan cel Mare, Vasile Turcu, decedat nu cu mult timp în urmă, suporterii au trecut la alte acțiuni la fel de virulente.

Fanii lui Dinamo, un nou gest macabru față de patronul clubului, Ionuț Negoiță

Ei au venit în număr mare în seara zilei de marți în fața hotelului Rin, care este proprietatea lui Ionuț Negoiță, au aprins o mulțime de torțe, focul care s-a produs înspăimântându-i pur și simplu pe cei din vecinătatea hotelului și au mers mai departe cu gesturile macabre. Furia lor nu cunoaște margini, pentru că ei îl socotesc pe Mircea Rednic un adevărat dinamovist, un garant al încercării de redresare a clubului, un om care nu o dată a adus bani de acasă pentru a plăti primele jucătorilor.

DINAMO SUNTEM NOI!

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Dienstag, 4. Juni 2019

Drept urmare, prin faptul că din punctul lor de vedere, prin decizia de a-l înlătura pe Mircea Rednic, speranțele de redresare a clubului și de a prinde play-off-ul la sfârșitului viitorului sezon regulat din Liga 1 Betano suporterii lui Dinamo au decis și ei, simbolic, un simbol macabru, evident, să-l înmormânteze pe Ionuț Negoiță, aducând o cruce pe care era scris numele său și o coroană de flori.

fani dinamo. Ei au adus și o cruce cu numele patronului lui Dinamo și o coroană de flori