Sport

Fanii lui Dinamo vor susține Ucraina pe Arena Națională: ”Sunt recunoscători pentru ajutorul primit”

14.05.2021 | 09:47
Fanii lui Dinamo vor sustine Ucraina pe Arena Nationala Sunt recunoscatori pentru ajutorul primit
ADVERTISEMENT

După ce Dinamo București a primit o mână de ajutor din partea celor de Dinamo Kiev, fanii se vor revanșa și vor susține Ucraina la meciurile de la Euro 2020.

Într-un moment delicat pentru clubul din Ștefan cel Mare, Mircea Lucescu a acceptat ca noua campioană a Ucrainei să joace un amical la Kiev împotriva ”câinilor” iar toate încasările să fie folosite pentru salvarea grupării bucureștene.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român nu a uitat de perioada de glorie petrecută la Dinamo, i-a ajutat pe suporterii din DDB să obțină licența pentru sezonul viitor și i-a felicitat pentru efortul lor.

Naționala Ucrainei va fi susținută de fanii lui Dinamo la Euro 2020

Pentru a întoarce favoarea primită de la Mircea Lucescu și de la patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, fanii ”câinilor” vor susține echipa națională a Ucrainei în cele două meciuri pe care le va juca pe Arena Națională din București în faza grupelor de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit cu Andriy Shevchenko și cu președintele Federației din Ucraina. Voi fi prezent la meciuri și voi face tot ce depinde de mine pentru a ajuta naționala Ucrainei, atât din punct de vedere al organizării jocului, cât și în calitate de suporter.

Mulți fani ai lui Dinamo București sunt recunoscători pentru ajutorul primit de la Dinamo Kiev, după organizarea acelui meci caritabil, și vor încuraja naționala Ucrainei! Sper să am cât mai mulți jucători prezenți acolo. Chiar merită”, a declarat Mircea Lucescu, conform site-ului sport.ua.

ADVERTISEMENT

Românul își laudă jucătorii după succesul din Cupa Ucrainei

Mircea Lucescu a reușit în acest sezon să oprească hegemonia rivalilor de la Șahtior Donețk și a cucerit titlul în primul său sezon la Dinamo Kiev. Formația din capitala Ucrainei nu se mai câștigase trofeul de cinci ani.

După ce în vara trecută reușise să învingă Șahtior în Supercupă, tehnicianul român a pus mâna pe toate trofeele din acest sezon, după ce s-a impus în finala Cupei Ucrainei, împotriva lui Zorya Luhansk, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

”Îmi felicit băieții. E foarte greu să îți păstrezi concentrarea și dorința, după ce ai câștigat deja campionatul, dar ei au făcut-o! A fost o finală de Cupă de neuitat. Le-am spus să fie pregătiți pentru 120 de minute de fotbal.

Din punct de vedere tactic s-au descurcat perfect. Nu am avut probleme în niciun compartiment, în nicio zonî a terenului. În timpul pauzelor i-am întrebat dacă pot continua. Toată lumea a răspuns afirmativ, se vedea o dorință arzătoare în ochii lor. De asta nu am făcut schimbări. Nu a fost nevoie să schimb. Au jucat perfect”, a declarat ”Il Luce” după meci.

De ce nu pleacă Lucescu de la Dinamo Kiev

Contestat vehement de suporterii lui Dinamo Kiev pentru trecutul său glorios la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a dezvăluit că la un moment dat a vrut să renunțe la această aventură și să plece de la noua campioană a Ucrainei. Cel care l-a convins să continue parcursul a fost chiar fiul său, Răzvan Lucescu.

În ciuda faptului că a dezvăluit că Mircea Lucescu are mai multe oferte interesante, jurnalistul ucrainean Igor Tsyganyk crede că viitorul tehnicianului este tot la Dinamo Kiev și explică motivele pentru care românul nu va pleca.

ADVERTISEMENT