ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fanii lui Eintracht Frankfurt au luat cu asalt Londra! Nemții au interzis la meciul cu Arsenal. VIDEO

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 28.11.2019 | 21:07
Fanii lui Eintracht Frankfurt au luat cu asalt Londra! Nemții au interzis la meciul cu Arsenal. VIDEO
Fanii echipei Eintracht Frankfurt au luat cu asalt Londra, acolo unde favoriții urmează să întâlnească Arsenal în Europa League

Fanii echipei Eintracht Frankfurt au luat cu asalt Londra, acolo unde favoriții urmează să întâlnească Arsenal în etapa a cincea a fazei grupelor Europa League. Britanicii au anunțat că peste 1.000 de suporteri ai formației germane au sosit în capitala Angliei, deși nu au dreptul să intre pe Emirates Stadium.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Eintracht Frankfurt au luat cu asalt Londra

După incidentele create la partida din deplasare cu Vitori Guimaraes, UEFA le-a interzis fanilor lui Eintracht Frankfurt să meargă la meciul cu Arsenal Londra. Cu toate acestea, nemții au luat cu asalt capitala engleză în încercarea de a intra pe stadion la întâlnirea din Europa League.

Suporterii lui Eintracht Frankfurt au cântat pe străzi și au aprins torțe, iar forțele de ordine i-a înconjurat imediat și nu îi lasă să meargă spre Emirates Stadium. Mai mult poliția londoneză a anunțat închiderea mai multor străzi din jurul arenei.

ADVERTISEMENT

Eintracht se luptă cu Standard Liege pentru locul 2

Fanii germani nu au primit niciun bilet pentru această întâlnire, dar acest lucru nu i-a împiedicat să vină la Londra în încercarea de a păcăli vigilența poliției și a intra pe stadion. Partida Arsenal Londra – Eintracht Frankfurt, din etapa a acincea a fazei grupelor Europa League, se va disputa joi, de la ora 22:00.

Arsenal Londra este în proporție foarte mare calificată în 16-imile de finală ale Europa League, în timp ce Eintracht Frankfurt se luptă cu Standard Liege pentru poziția a doua în Grupa F.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!