Sport

Fanii lui FC U Craiova 1948, reacții vehemente după plecarea lui Marius Croitoru: „Nu cred că va veni un antrenor mai bun”

Vestea plecării lui Marius Croitoru de la FC U Craiova i-a întristat pe olteni, care își puneau mari speranțe în antrenorul de 42 de ani.
11.10.2022 | 15:30
Fanii lui FC U Craiova 1948 reactii vehemente dupa plecarea lui Marius Croitoru Nu cred ca va veni un antrenor mai bun
Fanii lui FC U Craiova 1948 au reacționat după plecarea lui Marius Croitoru. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După înfrângerea suferită cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, Marius Croitoru și FC U Craiova 1948 au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Fanii „alb-albaștrilor” s-au revoltat imediat după ce formația din Bănie a făcut anunțul despărțirii de tehnicianul de 42 de ani.

Fanii lui FC U Craiova 1948 regretă plecarea lui Marius Croitoru: „Nu cred că va veni un alt antrenor mai bun”

Vestea plecării lui Marius Croitoru i-a șocat pe mulți dintre fanii celor de la FC U Craiova 1948, chiar dacă ultimele rezultate obținute pe banca oltenilor nu a fost pe măsura așteptărilor. În perioada petrecută în Bănie, antrenorul a avut un conflict cu Juan Bauza, unul dintre cei mai importanți jucători ai formației.

ADVERTISEMENT

„Un antrenor foarte bun, dar cred că scăpase vestiarul din mână. Se vedea că jucătorii nu mai aveau chef de fotbal, nu mai alergau, nu făceau pressing și jucau doar în figuri. Cred că îi lipsea viziunea jocului în timpul meciurilor, nu prea nimerea schimbările. Aici un mare plus avea Napoli. Sper să nu fie adevărat zvonul cu Lincar, mai bine italianul”, a spus un suporter al lui FC U Craiova.

Un alt fan al oltenilor este convins că niciun alt tehnician nu va avea rezultate la FC U Craiova 1948. Acesta este convins că următorul antrenor al „alb-albaștrilor” nu va fi mai bun sau mai profesionist ca Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Păcat de munca depusă până acum, dar nimeni nu va face treabă cu asemenea catastrofe de jucători. Nu cred că va veni un antrenor mai bun și mai profesionist! Succes în continuare, Marius Croitoru!”, a mărturisit un suporter al oltenilor.

Adrian Mititelu, despre plecarea lui Marius Croitoru: „Nici nu se punea problema să îl demit până la iarnă”

Finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948 s-a declarat surprins de alegerea făcute de Marius Croitoru, după înfrângerea cu Chindia Târgoviște. Adrian Mititelu a mărturisit că tehnicianul de 42 de ani a simțit că nu mai poate face nimic pentru echipă.

ADVERTISEMENT

„Nu mă gândeam că azi se va termina relația dintre FC Universitatea și Marius Croitoru. Nu înseamnă că după ce pierzi un meci trebuie să ne despărțim. Credeam că azi va fi o zi bună pentru noi și că vom termina pe un loc de play-off. Aveam o gândire pozitivă, nu mi-era teamă de meci”, a spus Adrian Mititelu.

„Am vorbit cu el, a fost prima dată când am venit în vestiar. El a venit croit să plece. A zis că simte că nu mai poate să facă nimic. Nu s-a pus problema să-l demit. Nici nu m-am gândit că vom ajunge aici, nici când am avut meciuri mult mai frustrante ale noastre. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea jucătorilor la adresa lui”, a mai spus finanțatorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a declarat că nu lua să îl demită de Marius Croitoru, chiar dacă echipa nu a obținut rezultatele dorite în campionat. La sfârșitul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, acesta a purtat o discuție cu suporterii „alb-albaștrilor”.

„Există la Craiova scenarii când nu sunt rezultate. Nici nu se punea problema să-l schimb până în iarnă. Pe mine m-a convins el. Poate că și presiunea a fost prea mare pentru el, că la Craiova e o diferență față de Botoșani. Fanii l-au susținut cum rar am văzut la Craiova”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT