Sport

Fanii lui Galatasaray şi-au pierdut răbdarea! Fatih Terim, criticat că nu-l joacă pe Moruţan: “Să-ţi fie ruşine”

Galatasaray a remizat cu Karagumruk, scor 1-1, în etapa a 12-a, iar fanii Cim Bom îl atacă pe Fatih Terim. Motivul este că antrenorul nu l-a titularizat pe Olimpiu Moruţan.
07.11.2021 | 17:26
Fanii lui Galatasaray siau pierdut rabdarea Fatih Terim criticat ca nul joaca pe Morutan Sati fie rusine
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai buni jucători de la Galatasaray, iar cifrele sunt de partea lui. Mijlocaşul de 22 de ani şi-a salvat echipa în câteva rânduri, însă Fatih Terim îi oferă în continuare minute puţin.

Aşa s-a întâmplat şi în meciul Karagumruk – Galatasaray 1-1, în care Olimpiu Moruţan a început ca rezervă şi a fost introdus pe teren abia în minutul 79, în locul lui Alex Cicâldău.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Galatasaray îl atacă pe Fatih Terim: “De ce nu-l foloseşti pe Moruţan?”

Încă din timpul meciului cu Karagumruk, când Galatasaray era condusă şi Moruţan era pe bancă, fanii Cim Bom au luat cu asalt reţelele de socializare şi i-au cerut explicaţii lui Fatih Terim.

“Cine decide că Moruţan nu poate juca 90 de minute este un inamic al lui Galatasaray”, a fost prima tiradă lansată la adresa lui Fatih Terim.

ADVERTISEMENT

“Ne-a ajuns. Eşti ridicol cu rotaţiile tale. Tu eşti cel mai mare obstacol din calea echipei. De ce nu-l foloseşti pe Moruţan? De ce nu joacă Ogulcan?”.

“Domnule, de ce nu-l foloseşti pe Moruţan în astfel de meciuri cruciale? Când va căpăta experienţă un jucător ca el? Dacă pierdem acest meci, nu vom fi campioni”.

ADVERTISEMENT

“Îi ai pe Diagne, Feghouli şi Moruţan, iat tu decizi să joci cu Babel sau Kilinc. Să-ţi fie ruşine, Terim”.

Olimpiu Moruţan, periculos după ce a intrat pe teren

Chiar dacă a avut la dispoziţie doar 11 minute, Olimpiu Moruţan a fost periculos. La o centrare trimisă în careu, fundaşii lui Karagumruk au scos de pe linia porţii, fază evidenţiată imediat de fanii Cim Bom.

ADVERTISEMENT

“Galatasaray a avut 20 de centrări azi, niciuna eficientă. A intrat Moruţan şi imediat a trimis una bună, iar mingea a fost scoasă de pe linia porţii”, a observat un fan al lui Galatasaray.

În 17 de meciuri pentru Galatasaray, Olimpiu Moruţan a marcat 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Cu toate acestea, în prima ligă a Turciei, internaţionalul român a bifat doar 512 minute.

După 12 etape, Galatasaray ocupă locul 4, cu 21 de puncte, la 9 puncte în spatele liderului Trabzonspor. După pauza pentru meciurile din preliminariile CM 2022, Cim Bom va primi vizita lui Fenerbahce.

ADVERTISEMENT