Fotbal intern

Fanii lui Hermannstadt, scandal după cedarea jucătorilor la FCSB! Banner violent afișat la stadion

24.09.2020 | 23:46
Fanii lui Hermannstadt scandal dupa cedarea jucatorilor la FCSB Banner violent afisat la stadion
ADVERTISEMENT

Fanii echipei FC Hermannstadt au făcut scandal după ce conducerea clubului a decis să-i cedeze pe jucătorii Goran Karanovic și David Caiado la FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec.

”Roș-albaștrii” s-au confruntă cu o uriașă criză de efectiv, după ce nu mai puțin de 15 jucători nu au putut evolua din cauza infectării cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Gigi Becali a încercat să găsească soluții de urgență la echipele din campionatul intern, dar nu multe au fost dispuse să-i cedeze fotbaliști.

Scandal făcut de fanii lui Hermannstadt după cedarea jucătorilor la FCSB

De fapt, singurii care au sărit în ajutorul celor de la FCSB au fost conducătorii de la FC Hermanstadt, care au decis să-i cedeze pe jucătorii Goran Karanovic și David Caiado, iar fanii au făcut scandal. Inițial s-a vorbit de un împrumut al celor doi, dar FANATIK a aflat că Becali i-a achiziționat definitiv pentru 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Suporterii sibieni au mers la stadion și au afișat un banner jignitor la adresa conducerii, dar și a lui Gigi Becali: ”La primul apel ați răspuns: ‘prezent!’, Sibiul nu e satelitul unui cioban infect!”

Într-o postare făcută pe paagina de Facebook D’acii 2017 Sibiu, fanii lui Hermannstadt au dat publicității un comunicat extrem de dur: ”Astăzi, clubul și orașul nostru au fost terfelite de anumite personaje dubioase ce doresc reînființarea cooperativei.

Sibiul nu este satelitul clubului format din consoane (în ciuda dorințelor unora), iar suporterii nu acceptă asocierea clubului FC Hermannstadt cu cel mai grețos personaj din fotbalul românesc.

"LA PRIMUL APEL ATI RASPUNS: "PREZENT!",SIBIUL NU E SATELITUL UNUI CIOBAN INFECT!"Astazi, clubul si orasul nostru au…

Geplaatst door D'acii 2017 Sibiu op Donderdag 24 september 2020

Considerăm că decizia de a ajuta cel mai mare cancer al fotbalului românesc este penibilă și jignitoare pentru Sibiu. În seara aceasta, sibienii cu demnitate și coloană vertebrală susțin Slovan Liberec”.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Europa League. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu.