Sport

Fanii lui Juventus și-au luat adio de la Cristiano Ronaldo. Ce mesaje au avut pentru noul jucător al lui Manchester United. Foto

Juventus a pierdut primul meci fără Cristiano Ronaldo, scor 1-0, împotriva celor de la Empoli
30.08.2021 | 12:58
Fanii lui Juventus siau luat adio de la Cristiano Ronaldo Ce mesaje au avut pentru noul jucator al lui Manchester United Foto
ADVERTISEMENT

La primul meci fără Cristiano Ronaldo, Juventus s-a văzut învinsă în fața noi promovate, Empoli. În timpul meciului fanii „bătrânei doamne” au ținut să își ia rămas bun de la actualul jucător al celor de la Manchester United într-un mod inedit.

Cum au apărut fanii lui Juventus la meci

Majoritatea fanilor nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo și modul în care acesta a plecat de la clubul torinez. Mulți dintre ei au ținut morțiș să apară la stadion cu tricourile fostului atacant al celor de la Juventus, dar cu ceva modificări pe spate.

ADVERTISEMENT

Unii au schimbat numele lui Ronaldo, iar alţii au schimbat şi numărul şi numele. Un fan a schimbat numele lui Ronaldo  în „Spavaldo”, care înseamnă „mândru” sau „arogant”.

În plus, pe numărul 7, fanul a mai scris și „Grazzie”, făcând referire la scrierea greșită a cuvântului de către Cristiano Ronaldo într-o postare pe social media, în care acesta își lua rămas bun de la fanii „bianconerri”.

ADVERTISEMENT

Alt fan a modificat numărul 7 şi a pus un 3 în faţă, apoi a transformat numele din Ronaldo în “Fa caldo”, care înseamnă „e cald”

Mesajul de adio al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fanii lui Juventus, imediat după ce acesta a semnat cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

“Astăzi mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino până în ultimele zile.

Suporterii “bianconeri” mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție.

ADVERTISEMENT

În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am reușit lucruri mari, nu toate pe care mi le-aș fi dorit, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.
‘Juve, povestea unei mari iubiri
Albul îmbrățișează negrul
Scandările care cu adevărat ies la iveală
Juventus va fi mereu’
Mereu voi f i unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră.

Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Cristiano Ronaldo, alături de un clip video superb cu cele mai frumoase momente ale sale în tricoul „bătrânei doamne”

Cristiano Ronaldo a marcat 101 goluri în 134 de meciuri oficiale pentru Juventus.

ADVERTISEMENT