Premier League

Fanii lui Liverpool l-au iertat pe Karius pentru gafele sale. Primire călduroasă pe Anfield. Video

08.08.2018 | 11:58
Fanii lui Liverpool lau iertat pe Karius pentru gafele sale Primire calduroasa pe Anfield Video
ADVERTISEMENT

Fanii lui Liverpool l-au iertat pe Karius pentru gafele sale. Goalkeeperul german a intrat pe teren în minutul 72 al partidei amicale dintre Liverpool și AC Torino, disputat pe Anfield Road și câștigat de gazde cu scorul de 3-1. Karius i-a luat locul în teren noii achiziții Alisson și a fost aplaudat la scenă deschisă de întregul stadion.

Alisson va apăra poarta lui Liverpool în noul sezon de Premier League, după ce Loris Karius a gafat de mai multe ori în sezonul trecut, dar și în perioada de pregătire. În meciul jucat pe teren propriu cu AC Torino, fanii au putut vedea la lucru noile achiziții, printre care și portarul brazilian Alisson Becker. Acesta a stat în poartă până în minutul 72 al partidei și a primit primul gol de la venirea la echipă. Tehnicianul Jurgen Klopp a decis să îl introducă în teren pe Karius, care a gafat în amicalele cu Tranmere și Borussia Dortmund. Contrar așteptărilor, fanii l-au aplaudat pe portarul german, care i-a salutat la rândul său.

ADVERTISEMENT

Gestul suporterilor l-a impresionat pe Jurgen Klopp. “Sincer, nu am fost foarte surprins, chiar am așteptat acest lcuru și apreciez foarte mult că s-a întâmplat. În această seară am arătat o latură foarte frumoasă iar asta îl ajută nu doar pe Karius, ci și pe noi. Lumea își dă seama că acesta este un loc extraordinar. A fost un gest măreț”, a declarat Jurgen Klopp după meciul cu AC Torino. Liverpool a câștigat cu scorul de 3-1. Pentru cormorani au marcat Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum și Daniel Sturridge

Fanii lui Liverpool l-au iertat pe Karius pentru gafele sale

Real Madrid a deschis scorul în finala Champions League împotriva lui Liverpool în minutul 50. Loris Karius a făcut cea mai mare gafă din istoria finalelor Champions League. Portarul lui Liverpool a prins mingea, iar apoi s-a întâmplat ceva nemaivăzut. Karius a vrut să trimită mingea către un fundaş, dar a fost neglijent şi a trimis-o direct în piciorul lui Benzema. Atacantul Realului a pus piciorul în calea mingii şi aceasta a intrat în poarta goală spre disperarea lui Karius şi a lui Jurgen Klopp. Goalkeeperul a mai gafat o dată în meciul cu Real Madrid, scăpând în poartă o minge trimisă de Bale de la 30 de metri.

ADVERTISEMENT

Ca și cum nu ar fi fost suficientă drama sportivă pe care a trăit-o la Kiev, germanul a fost nevoit să se confrunte și cu furia exagerată a fanilor la revenirea în Anglia. Cotidianul britanic The Telegraph a scris că poliția din Liverpool a deschis o anchetă după ce Loris Karius a primit mesaje violente precum ”Îți voi ucide fata””Sper să mori de cancer” sau Sper ca toată familia ta să moară”. La câteva ore după meci, portarul german a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care  și-a cerut scuze față de colegi, fani și ceilalți membri ai clubului Liverpool. Internetul a luat foc după gafele uriaşe ale lui Loris Karius şi glumele pe seama portarului lui Liverpool au apărut instant pe reţelele de socializare.